![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
עזרים לבעלי אתרים.
שלום.
זה עוד אתר קטן בלי הרבה תוכן כמובן. אין הרבה על מה לקבל ביקורת פשוט לפני מספר ימים חיפשתי מין אינדקס כזה שירכז את הכל בשביל בוני האתרים ובעלי האתרים. גם לא שמתי יותר מידי פרסומות..פרסומות גדולה אחת על מנת שיהיה נוח והיא כלל לא מפריעה. בכוונתי להוסיף עוד אתרים ועוד קטגוריות. א יש לכם רעיונות לגבי קטגרויות נוספות ואתרים נוספים אנא רשמו כאן. תודה רבה. עזרים לבעלי אתרים
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
האמת, אף פעם לא הבנתי אתרים כאלו, כמה פעמים אני כבר אכנס לשם. במקרה הכי טוב, אני אשים אותו במעודפים, ופעם בשנה שאני אבנה אתר אני אראה מה יש.
אני לא יודע אם זה באג או לא, אבל העיצוב עקום (רזולוציה: 1680:1050). |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
כמו שאמרתי וניסיתי להסביר את עצמי, אתה לא אמור שזה יהיה דף הבית שלך אלא אתר עזר לפעמים אפילו לעיתים רחוקות.
בקשר לעיצוב, אין אצלי אפילו רזולוציה כזאת ![]() בכל מקרה אצלי 1024 על 768 הכל בסדר גם זה רזולוציה שהרוב משתמש בה לכן אני לא רואה סיבה לשנות את העיצוב לרזולציה כזו או אחרת. יש עוד דבר כזה אצל מישהו? תודה רבה.
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
בקשר לרזולוציה, זה כנראה כי סתם דחפת את זה משמאל, לכן גם רזולוציות יותר קטנות משלך יראו את זה עקום.
תוסיף קטגוריות כמו השראה, תפרק ללימוד HTML,PHP,ASP, עיצובים בחינם וכו'.. בכל מקרה, בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 5 |
אחראי פורום
|
חוץ מזה, האתר הזה פשוט דורש עיצוב טוב ב-DIVים ו-CSS, ולרשימות אתרים - UL LI.
|
![]() |
![]() |
# 6 |
Winner
|
אתר נחמד, בהצלחה.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|