![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
![]() אני רוצה לבנות סקר שיש בוא רק 2 אפשרויות של כן ולא
לדוגמה: הוסטס אתר טוב? אפשרות 1: כן אפשרות 2: לא מה החישוב שהכי טוב שאפשר לעשות? יש לי כמה אפשרויות שחבתי אבל אני רוצה להיות בטוח שלא יהיו בעיות תודה לעוזרים. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
טבלה אחת עם העמודות האלו:
id question yes no זה הבסיס..את העמודות yes וno אתה מעדכן אחרי כל הצבעה. ברור שאפשר להוסיף עוד דברים.. אבל שוב - אני לא יודע למה ישר להגביל את עצמך..אני חושב תמיד עדיף שתהיה לך אופציה יותר מתקדמת ומקסימום לא תשתמש בה.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
מערכת, מבוסס מסדי נתונים:
בכל מקרה צריך שתי טבלאות- שאלה ותשובות: טבלה ראשונה, השאלות: id[key], question טבלה שניה הצבעות: id[by key], answer[enum] זה הכל. חישוב- סופרים בעזת select count(*) ועושים אחוזים. שאלה אחת/ללא מסד נתונים- למתחילים יוצרים את השאלה באופן בסיסי בהדפסה. הכנסת הבחירה מתבצעת לתוך קובץ txt[קולט מספר קיים, ממיר לint, מוסיף 1, מכניס לקובץ], יהיו שני קבצים: בעד, ונגד. חישוב- קליטת המספרים, וחישוב אחוזים. Last edited by AlmogBaku; 03-07-08 at 13:20.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
תודה אבל לא שאלתי איך לבנות את זה
אני צריך הצעות איך לחשב את זה כדי שזה יהיה הכי אמין אם אני בונה מערכת שיש בה 50 סקרים כאלו ומכל זה אני צריך להוציא את הכי טוב איך לעשות? אפשרות 1: כן 50 לא 10 אפשרות 2: כן 50 לא 40 בכללי זה דומה? איך לחשב מה יותר טוב? |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
אתה הופך את זה לאחוזים..
("כן" חלקי ("כן"+"לא")) כפול 100 ואז מסדר לפי אחוזים.. אם הבנתי אותך נכון אז זאת הדרך הכי טובה.. אפשר לעשות גם לפי הכי הרבה "כן" ואז אם יש שוויון אז לפי הכי קצת "לא"..אבל השיטה של האחוזים יותר טובה לדעתי. יש חסרונות בשתי השיטות..אבל בהנחה שאתה שם את הסקר במקום שיהיו בוא הרבה הצבעות אז לך על הראשון(אחוזים). |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|