|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
פסטיבל בראשית | מישהו מכיר?
טוב אז השנה.. אני ממש בטריפים לחגוג קצת.. לצאת מהשגרה הרגילה למצוא דברים חדשים בחיים..
קוקה קולה וילג' - בקרוב אילת - 2008\08\03 פסטיבל בראשית.. מישהו היה שם פעם? רוצה להגיד לי איך היה? מה התאריכים של זה השנה מישהו יודע? איפה יושנים והכל...
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
בראשית זה עייף. נרגילות, מוזיקה ושנטי. אם זה בראש שלך, אז תכייף.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
בעיקרון לא.. בגלל זה צחקתי שחבר שלי שלח לי את זה..
נרגילות וזה סבבה, לתפוס ראש לקבל סטלה ולהיות ברחבת הDJ כל היום מ4 עד 4 בלילה .. להיות בים.. זה קצת יותר
![]() |
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
בראשית זה בחוף גולן ליד טבריה,ואני במקרה מטבריה זה יותר נרגילות,סיגריות , באנגים , אקסטות , סטלות ודלקות :P |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
חחחח לפותח האשכול
בקיצר,אם אתה לא סטלן ולא חובב דלקות אז זה לא בשבילך :P |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
כע קיצר אם אתה לא פריק אז עזוב את זה.
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
אני דווקא הייתי שנה שעברה ומאוד נהנתי.. (רק בערבים)
אני דווקא די ממליץ לך למרות שהמחיר יקר ובתקופה הזאת של החום זה נוראי להיות שם בטבריה.. בכל מקרה תעשה את השיקולים שלך ואם אתה יכול לחזור רק בערבים מתי שלא חם אז לך על זה אם לא וותר על זה כי החום פשוט ישבור אותך.. מניסיון :\ .
# 9 |
חבר מתקדם
|
ייתכן שאני יקשיב לעצה של החום..סלקום שנה שעברה היה אסון נוראי, החום פשוט רצח חתולות!!
בעיקרון זה לא רק לפריקים .. אפשר לומר שזה לילדים שהם בקטע של מסיבות טבע וזה.. דברים כאלו זאת המילה הנכונה להגדיר את המקום הזה.. אני משהו בסגנון אם כך ![]()
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
חחחחח
![]() השנה אני הולך לקוקה קולה ויליג' ולאיה נאפה :P זה לבנתיים חחח אם אתה עולה ליא' כדאי לך להתפרקק מאודדד ולזכור תחופש הזה טוב טוב חחחח ולהעריך כל יום בו חחחחחחחח אם אתה עולה לי' תמיד טוב לחגוג כל היום חחח חופש גדול שעבר לא הייתי בבית אני וחברים ירדנו לאילת שבוע מסיבות מטורפות בנות מה לאאאא חזרנו הביתה 3 ימים ואז עשינו קמפינג כזה בטבריה הבאנו אוהלים מזרנים מתנפחים וישנו שם 5 ימים אוכל בלגאנים על האש כל היום והמון המון אלכוהול ![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|