|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
[קידוד] הקידוד הראשון שלי
עיצבתי בפוטושופ וגם יצרתי את האתר דרך החיתוך הזה בפוטושופ.
חלק מהדברים הפכתי לdivים. איך זה? http://www.studioshay.co.nr/ עריכה: אני כנראה מוריד את ה"מבין עבודותינו" כי אין לי מושג איך לתכנת את זה P= |
![]() |
![]() |
# 2 |
אחראי פורום
|
בקידוד, עדיף לא להשתמש בטבלאות. תנסה לקדד רק עם DIVים, בלי שום טבלה
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
ליצור אתר בפוטושופ (ל"לקודד את האתר בפוטושופ") זה לא נחשב כל כך לקודד את האתר בעצמך... גם הפוטושופ עושה עבודה גרועה בבנית האתר....
מה שעשית זה נתת לפוטושופ לעבוד ופה ושם שינית דברים..... יש באתר חלקים שהם צבע אחי ולא תמונה למשל.... ועשית אותם בתור תמונה .... למשל בין "קצת עלינו" ל"למה דוקא אנחנו" יש תמונה... לא בדקתי בפוטושופ אבל אני מוכן להיתערב שהיא צבע אחיד וחלק להשים אותה כתמונה... בקשר למבין עבודותינו התיכנון לא טוב ולכן אתה לא תוכל לתכנת את זה...... אני ינסה לעזור לך =] ..... יש לך חץ ימיני, חץ שמאלי ו5 ריבועים.... עכשיו אני מבין שאתה מתחיל בקידוד ואני לא רוצה לסבך אותך... אתה מעונין להמשיך ללמוד לקודד? לדעת יותר לקודד יותר טוב ולהתמקד בזה? אם כן שלח לי הודעה פרטית אני יעזור לך.. ישלח לך כמה אתרים שיעזרו לך ויתן לך כמה הצעות.. =] 1. לחתוך את זה ככה: תמונה 1- חץ ראשון תמונה 2 - תמונה בין החיץ לריבוע תמונה 3 - ריבוע תמונה 4- תמונה בין הריבוע לריבוע (הריבוע הראשון לשני) תמונה 5 - חץ שני ואז לבנות את זה ככה: חץ ימיני (1) | מעבר בין החיץ לריבוע (2) | ריבוע (3) | מעבר ריבועים (4) | ריבוע (3) | מעבר ריבועים (4) | ריבוע (3) | מעבר ריבועים (4) | ריבוע (3) | מעבר ריבועים (4) | ריבוע (3) | מעבר בין החיץ לריבוע (2) | חץ שמאלי (5) כמובן שזה לא פתרון מושלם ומצוין אבל לאט לאט מתקדמים... אם אתה שואף להתקדם ולהיות מקודד מקצועי וכו' עדיף שתעזוב את הקידוד בפוטושופ ותכתוב את הקוד בצורה ידנית..... מקוה שעזרתי.. אם יש לך שאלות אתה מוזמן לשאול אותי פה או בפרטי אני ישמח לנסות לעזור.. בכל מיקרה שיהיה לך המון בהצלחה ![]() |
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
הבנתי חלק.
מה שכן, איך מקודדים את זה ב100% divים? הרי אם אני מקודד את זה בdivים יש ביניהם רווחים. חוץ מזה מה הבעיה עם קידוד בפוטושופ לא הבנתי? לגבי ..."יש באתר חלקים שהם צבע אחי ולא תמונה למשל.... ועשית אותם בתור תמונה .... למשל בין "קצת עלינו" ל"למה דוקא אנחנו" יש תמונה... לא בדקתי בפוטושופ אבל אני מוכן להיתערב שהיא צבע אחיד וחלק להשים אותה כתמונה..."... מה שעשיתי זה div עם רקע ועליו כתבתי את מה שרציתי. אבל אם אני כותב יותר ממה שהגודל שלו אז זה הורס את כל העיצוב..... |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר על
|
ציטוט:
לדוגמא בקידוד שלך, הרקע של "למה דווקא אנחנו" ו "קצת עלינו" הוא בעצם כמה תמונות, אף על פי שאפשר לעשות את זה ללא אף תמונה (פשוט הגדרת צבע ב css/html). וכמו שאתה בטח יודע ככל שיש יותר תמונות האתר נטען לאט יותר. הצעה שלי, קרא מדריכי css ו html ותקודד כמו שצריך.
קארדניה - משחק דפדפן ישראלי חדשני Last edited by Ron | CSite.co.il; 23-06-08 at 11:35.. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
אהה אוקי.
אני יכול לעשות את זה בעצמי ולמחוק את התמונות זה לא סיפור. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
תפסיקו להטעות אנשים,
DIV לא בהכרח טוב יותר, הוא עושה הפרדה טכנית שעולה למתכנת בעבודה קשה יותר- אזי לא משתלם. |
![]() |
![]() |
# 8 |
אחראי פורום
|
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
מבחינת משקל היום אין הבדל, מבחינת מהירות- אין הוכחות חד משמעיות. אתה מגבב חצאי משפטים ששמעת. אפילו לקרא לזה כמו שצריך אתה לא יודע, סלייסינג. |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
ממ תרשו לי להתערב... אני מקודד אם טבלאות. בונה את המבנה הכללי אם הטבלאות ואז מוסיף דיבים להעטיפה עצמה.. ומה טוב בטבלאות? זה שומר על מבנה קבוע גם אם הקובץ CSS יהיה חסר המבנהלא יתפרק לחתיחות... אני מקודד כבר חצי שנה והכל עולה מהר... לכן לדעתי טבלאות זה עוזר.
ושימו לב כל המערכות המוכנות ובכלל רוב המערכות בנויות אם טבלאות.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|