![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
הצגת אתר PichiKan l
PichiKan.com/design
אתר לעיצוב וקידום אתרים , מבקש ביקורת עליו תודה . מצפה לתגובות בונות , כשאני מתכוון בונות אז אני מתכוון שאם יש חלק כלשהוא באתר שהוא לא נראה טוב / לא עובד , נא להודיע לי ![]() Last edited by PichiKan; 15-07-08 at 15:33.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
אם זה אתר לעיצוב ובניית אתרים אז למה האתר בנוי ומעוצב על עיצוב חינמי ? זה מה שנקרא בפיכם "חשיבה מחוץ לקופסא" ?
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
האתר אכן בנוי על עיצוב חינמי ..
אך זה לא הופך אותו לרמה נמוכה! בקרוב אני יעדכן את תיק העבודות ותוכל לראות ביצועים. ד"א , העיצוב הותאם לעיברית מלאה ,תוכנת ואף שונה כיוונו [ימין לשמאל] על מנת שיותאם לשפה העברית ![]() |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
זה נראה כאילו בנית את האתר על עיצוב מוכן של וורדפרס, לא שזה רע, אבל לא מתאים לאתר שרוצה למכור משהו.
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
אז אתם אומרים שעדיף שאני יכין גם את העיצוב לבד?
כבר מכרתי לכמה עסקים [מתפרה ,חברה ליצור מנועים ,ועוד ..] הם דווקא התרדמו מהעיצוב! להם לא הכפת איך האתר שלי נראה (מבחינת חינמי .. לא חינמי ) להם חשוב איך האתר שלהם יראה. |
![]() |
![]() |
# 6 | |
Winner
|
ציטוט:
עכשיו ברצינות, חברת עיצוב אתרים צריכה בראש ובראשונה לדאוג לעיצוב שלה עצמה, זה הכרטיס ביקור הכי טוב שיש לכם.
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
וגם עכשיו שמתי לב שהורדת את הזכויות לבעלים של העיצוב שזה עוד יותר מעצבן |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
![]() בושה.
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר על
|
"כל הזכויות שמורות 2008 - PichiK Design"
איזה זכויות בדיוק ? אולי זכויות על הטקסט ? היית צריך לחשוב גם בלעדינו שאתר של עסק שרוצה למכור עיצובים לא פותחים על עיצוב חינמי, תחשוב עליך בתור לוקח, אם היית נכנס לאתר שמוכר עיצובים והוא משתמש בעיצוב חינמי לאתר שלו (שדווקא האתר שלו צריך להיות הכי יפה מבחינה עיצובית ולהראות את הרמה שלהם מבחינת עיצוב) אתה היית קונה מהם עיצוב ?
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|