![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
עזרה בקניית IPHONE
שלום לכם.
סבא וסבתא שלי נוסעים להונגריה,ואני רוצה לתת להם כסף כדי שירכשו עבורי IPHONE שם. כמה שאלות: 1.האם האייפון החדש כבר יצא (זה הנמכר ב200 דולר) ? 2.אני יודע שוודפון (VODAFONE) משווקת אותו ויש להם סניף בהונגריה.. האם ניתן לקנות אך ורק את המכשיר או שחייבים להיכנס שם לאיזשהי תכנית תעריפים? 3.האם מישהו קנה בוודפון או בהונגריה אייפון? אם כן אשמח לשמוע. תודה ענקית לעוזרים אור
# 2 |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
1) לא.
2) אפשר לקנות רק את המכשיר. 3) לא מומלץ. תקנה מאיביי.... |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
1.האם האייפון החדש כבר יצא (זה הנמכר ב200 דולר) ?לא 2.אני יודע שוודפון (VODAFONE) משווקת אותו ויש להם סניף בהונגריה.. האם ניתן לקנות אך ורק את המכשיר או שחייבים להיכנס שם לאיזשהי תכנית תעריפים? כן, אך יעלה לך הרבה יותר מ200 דולר. 3.האם מישהו קנה בוודפון או בהונגריה אייפון? אם כן אשמח לשמוע. - לא נראה לי עדיף מאיביי.. ולא לא קניתי שם. |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
האייפון ימכר במחיר הזה רק בתנאי שאתה מתחייב לאיזו רשת סלולרית(AT משהו אני לא זוכר את השם) אם אינך מעוניין להתחייב המחיר עולה כפול 2-3 מן המחיר עם ההתחייבות
![]() |
# 7 |
חסום
|
נו קיצר
אתה יכול לקנות אותו שם לא תיהיה שום בעיה רק תשים לב שהאייפון 8 ג'יגה הוא ממש מכשיר שונה מה 16 ג'יגה .. |
![]() |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
אתה יכול לקנות את המכשיר רק עם התחייבות, הוא לא נמכר ככה סתם..
![]() |
# 9 |
Winner
|
למה שונה?
# 10 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |