![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
עזרה l בקשר ל Div
מה שלומכם?
![]() עשיתי Div אם Background של תמונה [ה-Div באותו הגודל כמו של התמונה] . עכשיו ,כשאני רושם בפנים טקסט ,כשאני רושם יותר ממה שה-Div יכול להכיל ,הוא גודל כלפי מטה , והתמונה מתחילה מהחלק העליון שלה מחדש . עכשיו רציתי לדעת ,איך ניתן למנוע את זה ע"י הוספת ScrollBar ל- Div ,אם זה אפשרי בכלל. אני רוצה להדגיש שזה אמור להיות ב-Div ,לא ב-Iframe תוזה לעוזרים דני. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
א. נתחיל מזה שאם אתה רוצה לעשות פס גלילה לדיב אתה צריך להגדיר לו בהגדרות CSS את המאפין הבא:
overflow:auto; ב'. אם אתה רוצה לקבוע שהרקע לא יחזור על עצמו אתה עושה ככה: (בCSS) background-repeat:no-repeat; ג'. אם אתה רוצה לקבוע את המיקום של התמונת רקע אתה יכול לעשות ככה (ב CSS) background-position: top right; (אתה יכול במקום top ---> bottom או במקום right --> left למשל) כמובן שיש עוד צורה לקבוע את המיקום של תמונת הרקע (בפיקסלים למשל) אם תצטרך אני יעזור לך אם זה.... בכל מיקרה מקוה שעניתי על השאלה שלך מכל כיוון שרצית ושעניתי לך על מה שרצית לדעת אם הבנתי ממך משהו לא נכון או שהבאתי לך תשובה שלא סיפקה אותך אתה מוזמן לנסח את השאלה שלך מחדש או להגיד לי מה ממה שאמרתי לא הבנת ואני ינסה להסביר שוב בהצלחה =] אופק. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() ובשביל מה אתה חושב שקיים overflow:scroll? סתם? overflow:auto נותן לדפדפן להחליט לבד מה לעשות. ולהגיד דבר כזה למישהו שרק מתחיל זה הדבר הכי גרוע שיש כי אחר כך יהיה לו מאוד קשה לעשות התאמה בן דפדפנים והוא לא יבין למה |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
תודה רבה לכם!
עזרתם לי מאוד ,יש לי עוד שאלה קטנה :] , איך ניתן לעשות את אותו הדבר ב-<td> , שוב , תודב רבה לעוזרים |
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
אתה פשוט מגדיר לו את זה ב style ..
# 7 |
חבר בקהילה
|
אתה יכול לתת לי קוד?
או לסביר לי איך בדיוק? כי זה הולך ככה <td background="xxx.jpg"...> מה אני אמור לכתוב ב- CSS? |
![]() |
![]() |
# 8 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
אני יודע שככה אני מפנה אותו ל-Style ב- CSS ,
אבל מה אני צריך לרשום ב-CSS ?? השם של ה-TAG ,בשביל שאני ירשום שם overflow:auto; ? |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|