|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
ויש לך גם: http://www.domainsarefree.com זה מבוסס Globat |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
נטפירמס - האטיות שלהם הורגת אותי...עד שהפאנל עולה, עד שמשהו זז שם...(גם במחיר של 2-3 דולר לדומיין, לא שווה את האטיות). גודדי - מומלץ ביותר (כאחד עם מעל ל110 דומיינים שם). איפאוור - לא יודע איך הם עכשיו, אבל בזמנו היו לי שם קרוב ל20 דומיינים, היה אחלה של מקום...מהיר ונוח (פחות פונקציות מבגודדי אבל לא צריך מעבר לזה). יש לך גם את טוקאו....נממ היה לי שם דומיין בודד, נחמד, לא מעבר... גלובט - 8 דומיינים נשארו לי שם...בזמנו היו זולים כך שהיה סבבה...היום, לא יודע. הפאנל לא הכי מהיר אבל אם המחיר נמוך מ5 דולר, שווה את האטיות. זהו ![]()
![]() |
# 8 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
וואי מדהים דומין ב4 דולר,חבל שרק עכשיו אמרת לי אחרי שביצעתי היום 2 עיסקאות:/ לגבי נטרמפילס,אז רכשתי אצלהם שם מתחם ואחרי שבוע הוא פשוט לא פעל,והפך לפנוי,למזלי הם עוד לא חייבו אותי ודאגתי לעדכן את חברת האשראי שלי. שלא נדבר על הבעיות בפאנל ששליש מהזמן לא ניתן להיכנס אליו. היום רכשתי דומין בגודדי ב10 דולר ועוד אחד בגלובט ב6 דולר אגב,לכל אלה שחשבו שגלובט זולים 6 דולר זה סנטנדרט יותר יקר מנטרמפילס. מה שהחבר מלמעלה הראה לי היה חוסך לי היום כמה ג'ובות,שמרתי במועדפים לעתיד ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
תשמע, מבלי לזלזל.. אך עוד אין לך מספיק ניסיון עם אף ספקית.
אם כל הכבוד, נטפירמס ספקית מעולה, זה שיכול להיות שאתה לא יודע להשתמש בפאנל שלה זה משהו אחר. אמרת שקנית מגלובאט ללקוח שלך? עשית טעות איומה :P הלקוח יוכל לחדש את הדומיין לבד.. מבלי שום אישור או הכנסת פרטים בשנית. לוחצים שם פשוט renew בוחרים לכמה זמן מראש וזה מחייב אותך.. חבל. אם אתה צריך עזרה במשהו פנה אלי. *תזכור, אין על גודדי ונטפירמס.
# 10 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
לגבי מה שאמרת עם גלובט,אני מבין שעשיתי טעות חמורה,רכישה ראשונה שלי שם,אין שום דרך לבטל תנושא הזה? |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|