|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
אירלנד - מדינה מדהימה!
טוב אז אני באירלנד מיום ראשון כבר.. אבא שלי גר פה בעיירה בשם Johnstown יש פה מלון עם בתים.. יש פה מלא מלא ישראלים כי הוא במשלחת מאינטל הוא גר פה כבר חודש וחצי.. אז הגעתי בטיסת Connection ז"א נחיתה בשדה תעופה כלשהו.. מחכים למטוס הבא שיקח אותי ליעד שצריך..
במקרה שלי טסתי לפרנקפורט [גרמניה] ואחרי 3 שעות טסתי לאירלנד [טיסה של שעה ממש כמו מישראל לקפריסין] עכשיו שתדעו.. הגרמנים לא יודעים לדבר אנגלית !! הם מערבבים בין גרמנית לאנגלית וממש קשה לתקשר איתם ככה.. יצא שפעם עשו עליי חיפוש כי היה צפצוף בבדיקות.. הגעתי לאירלנד.. כהרגלי לשבת מקדימה באוטו אני נכנס פתאום אני רואה ת'הגה מול הפנים שלי.. כמה צחקתי כי לא ידעתי שאירלנד כמו ארה"ב בכבישים ובמכוניות [וכמו קפריסין גם] יש פה מכוניות שחבל על הזמן.. לכל אחד יש פה מכונית שבארץ היא עולה מעל 500אלף שקל לאבא שלי יש את המרצדס החדשה.. האוכל פה בסדר.. אנחנו אוכלים כמעט כל הזמן במסעדות ..דווקא עוד מעט אנחנו הולכים לעשות על האש כל החברה פה P: .. יש פה ספא מדהים.. כבר הייתי בספא פעמים ^_^ ההבדל בשעות הוא שעתיים למי שרוצה לדעת.. ז"א שאם בישראל 10 בבוקר.. פה 8 בבוקר אז קשה לי להתרגל לשינה כי אני קם בערך בשעה 6 פה.. הספקתי כבר להיות בDUBLIN ובבעוד מיליון חנויות.. הכל מדהים פה התרבות, ההתנהגות של האנשים לדוגמא בKFC נכנסו לאכול ביום ראשון שהגענו.. יש תור שכולם עומדים באמצע ושמתפנה עמדה של שירות אז הם הולכים.. ככה זה תור תור לא כמו בישראל דוחפים כמו חיות.. גם שיש פקק נגיד לא צופרים.. כולם עומדים עם המכוניות מחכים כמו שצריך.. לגבי התור ככה זה בכל מקום גם בחנויות.. הקניונים שלהם ענקיים.. כל חנות בגודל 10 חנויות אצלנו אפילו יותר, הדברים פה לא זולים שתדעו אבל גם לא יקרים.. גם השתיה החריפה ממש לא יקרה פה.. קניתי 4 בקבוקי ייגר וממש לא עלה הרבה.. בסופרמרקט שלהם.. מי שקונה את המוצרים.. מעביר אותם לבד.. הקופה הפוכה לכיוון של הקונה והוא מעביר את הקניות ואחרי זה יש לו אפשרויות תשלום רבות.. פשוט מדהים פה אני מתלהב מכל מטר ומטר P: תמונה ^_^ http://www.jup.co.il/files/2ffc22092a.jpg ד"א אל תתייחסו לשיער חחח אחרי מקלחת P:
messenger : support AT netspot.co.il Last edited by VoyaAGe; 15-04-08 at 20:55.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
שמח שאתה נהנה :]
|
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
פששש נחמד מאוד!!
תהנה!! תנצל את החופש באמת לנפוש ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
איך האירלנדיות ?
ותמשיך להנות =] |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
אפשר לקרוא להם איריות.. יש כוסיות ויש.. אתם יודעים ]: קשה להגיד את זה ):
דיי מגניב כאן D= שווה לבוא לכאן לטיול..
![]() |
# 8 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
נתחיל בברכת חג שמח ומקווה מאוד שתהנה
במישור האישי לא מתלהב ממדינות כמו אירלנד,הדשא של השכן תמיד ירוק יותר,במקרה הזה אנחנו גם לא ממש שכנים,ישראל עולה עליה בכמה רמות והאנשים פה? אולי לא יעמדו בתור,אבל חביבי לב חם ונשמה זכה כמו שרק ליהודי יכול להיות. מדינות שאני אישית רואה בהם מדינות ברמה הם צרפת איטליה וכמובן אהר"ב,גם גרמניה מתקדמת,אבל המנטליות ממש לא קשורה אליי,אם תשאל אותי? הייתי מזמין איזה טיול בסהרה... את ההודעה נסיים עם טעם טוב כאשר עוד יש חמץ בבית,ונאחל חג שמח וכשר לך ולכל עם ישראל. |
![]() |
![]() |
# 9 |
תודה על תרומתך.
|
יפה מאוד, תמשיך להנות
![]() |
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אבל אין על ישראל הקללות שהנהגי מוניות מקללים אחד את השני.. הצפירות בפקקים לעקוף אנשים בכל מקום שאפשר :] ישראל היא הבית.. וזה מצחיק לראות את ישראל בהשוואה למדינה כזאת ![]()
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|