|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
אחראי פורום
|
|סקר| איך אתם עובדים עם Templates?
לאחרונה התחלתי להתעניין בהתחלת עבודה עם Templates,
אך איני יודע מה יעיל ונכון, ולכן אני פונה אליכם, ברצוני לשאול איך אתם עובדים עם Templates. *אשמח אם תוכלו לענות בצורה מפורטת עם דוגמאות בבקשה ![]() תודה רבה לכם ושבת שלום. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
str_replace למשתנים כמו: <%header%>
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
![]() תודה. עריכה, אני ארחיב את כוונתי, אז ככה, אני כעת בונה מערכת שיש לה מספר דפים, עכשיו אני רוצה שבכל דף יהיה CSS כמובן, ותגבי META, ו-Head וכו', ואני חושב שכל הזמן לעשות את אותם הדברים זה דיי לא יעיל, ומכאן חשבתי להשתמש ב-Templates, אבל איני יודע כיצד, ולכן אני מעדיף לשמוע קצת איך אתם משתמשים ב-Templates. אבל שוב, אשמח להודעות מפורטות בבקשה. תודה רבה. Last edited by Tom_l; 11-04-08 at 13:13.. |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
יוצרים את הטמפלט בעזרת מחלקה ואז עושים עם PREG_REPLACE עושים ביטויי רגולרים שמוצא דברים בטקסט ומחליף בתוכן למשל מוצא את <!block!> ומחליף בתוכן של הבלוק או משהו כזה
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
Авторитет
|
מערכת הטמפלטים של Smarty. מומלץ. (אבל צריך קודם כל ללמוד אותה.. ולדעת איך להשתמש בה טוב. אחרי שתבין - יהיה לך מאוד קל בהמשך).
![]() |
![]() |
# 6 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
חיים, אשמח אם תוכל 5 דק' להקדיש עבורי ולכתוב דוגמא, שאני אוכל להבין בבקשה. תודה רבה. |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
תודה על תרומתך.
|
אני לא ממליץ על PREG_REPLACE ודומיו , שיטה לא יעילה שגוזלת הרבה משאבים ביחס לפעולה
EVAL יהיה הרבה יותר יעיל ונוח לעבודה.
# 8 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
![]() אבל ציפיתי למשהו קצת יותר מפורט... כי עדיין זו פעם ראשונה, ואני לא ממש יודע למה אתה מתכוון כשאתה אומר Eval, לכן אשמח אם תוכל להקדיש עבורי 5-10 דק', ולרשום דוגמא משהו מסודר, שאני אוכל להבין ![]() תודה רבה. |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
PHP קוד:
Last edited by DanielS; 11-04-08 at 17:56.. |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
בוא נצא מתוך נקודת הנחה שכל הקבצים (אפשרי גם מסדר אבל יותר פשוט להתחלה לעבוד עם קבצים) של העיצוב נמצאים בתוך תיקייה מסויימת (לדוגמא STYLE) עכשיו נבנה פונקציה (זה רק הבסיס אפשרי לשפר אותה ולהוסיף המון תתי מערכות לבפנים) PHP קוד:
אתה יכול לבחור כל סיומת שתרצה לא עקרוני.... ואז אתה משתמש בזה בסגנון הזה : PHP קוד:
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|