![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
אבטחת מידע, אבטחת אתרים
*** נערך ***
אחראי פורום
|
אני מצטער על התגובה הנוקבת, פשוט ספאם בשביל קידום דיי מרגיז.
זה בנוי על מערכת מוכנה, אין שום דבר עדיין, ומה שאני רואה כאן זה ספאם לשמו, זה עיצוב מוכן.. |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
אני כתבתי בפירוש על מבנה האשכול ועל הסיבה לכך, וזה לא ספאם
האתר הולך להתמלא במדריכים וכבר כתבתי, ואמרתי שאין שום דבר, למרות שעכשיו כבר יש. אשמח לתגובות ענייניות ולכאלה המעוניינים להצטרף לצוות הכתיבה. תודה.
מ.תיכנות
|
מרגיז אותי לראות אנשים שבאמת חושבים שהם גאונים במה שהם עוסקים.
אני אגיד לך מילה או שניים, כמתכנת, ואני לא מתכנת יומיים, בחיים שלי לא עבדתי עם מערכות מוכנות, מהסיבה הפשוטה, שאני מנצל את הידע שיש לי בתכנות. מה שעשית פה זה ספאם טהור, ויודע מה, זה מתאים יותר לביקורת אתרים. האתר הזה לא מציג שום ידע שלך בתיכנות, חוץ מלהציג לנו במדריך קצרצר למדי, פסקה אפילו, איך פותחים מסמך XHTML תקני, אבל מילא, היית מסביר מה אומר הDOCTYPE, מהם המאפיינים והתכונות שלו. אבטחת מידע? בולשיט, אני לא רואה באתר שלך מילה אחת שבכלל מסבירה מה היא אבטחת מידע, ואני בספק רב אם יש לך ידע כזה. חוץ מלהציג לנו שיש לך טיפת ידע בקידום אתרים, לא הראתם כלום. שיהיה לך יום מצוין, טל. Last edited by WebProject; 05-04-08 at 13:17.. |
![]() |
# 5 |
מנהל ראשי
|
לא יאומן,
אתה יודע שמה שאתה הוא ספאם, אתה יודע שמה שאתה עושה הוא לא מקובל, ובכל זאת, אתה מחליט לעשות זאת, האשכול צונזר, ננעל, וזוכת באזהרה תחזור על כך בשנית ולא תוכל להיות חלק מהפורום. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|