|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
[ ביקורת ] אתר למתכנת...
בעיצוב שאתם הולכים לראות הלכתי על כמה שפחות תמונות וכמה שיותר css
אני יודע שעדיין העיצוב לא גמור מבחינת כל האפשרויות במערכת אבל סיימתי את רובם... אז הנה העיצוב והתיכנות שעשיתי לאתר שלי : לכניסה ואני רוצה את דעתכם על המערכת קישורים החדשה שלי : לכניסה פרטי המערכת : משתמש מכניס קישור לאתר שלו המערכת שולחת את הפרטים לפאנל , שם מנהל מחליט להסיר , לערוך , לאשר את האתר במידה ואישר הקישור מועבר לקטגוריה מאושר ונכנס למערך... בהצגה של הקישורים : אם יש יותר מ X קישורים - > אפשר לערוך את X בפאנל אז בראנדומאליות תבחר X קישורים ותציג אם יש פחות תציג את הכל והשאר לינק שאתה בוחר במקרה הזה לינק להרשמה למערכת... מה דעתכם ? |
![]() |
![]() |
# 2 |
מ.תיכנות
|
סה"כ סביר, הנה כמה הערות:
קודם כל, האתר לא תקין בכלל, כמה שהקוד נראה טוב (וכן, הוא מסודר ונראה טוב), האתר לא תקין: http://validator.w3.org/check?uri=ht...a.vhost.co.il/ העיצוב עצמו פשוט, לפי דעתי כדאי שתלך על צבעים אחרים, לא כ"כ אהבתי את הגוונים האלו (אם אני לא טועה, הם חוזרים באתר שלך כבר הרבה זמן) בפיירפוקס, לא יודע אם גם באינטרנט אקספלורר, התפריט הנפתח לא נסגר אחרי שעוברים מעליו, וזה די מעיק. בעיקרון, מערכת נחמדה, ניכר כי השקעת בפיתוח, ואם ההערות שלי תרמו במשהו, אני שמח (: לילה טוב, טל. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
כמה שזה ישמע לא מקצועי - > אני לא עובד בתקן , ומבחינתי מה שנראה טוב ונותן פלט תקין "אוכל"... לגבי העיצוב אני שמתי עיצוב שגם אני יאהב וגם יהיה סביר לרמה פה... אני אוהב את הגוונים האלה... לגבי FF ... באיזה גירסא השתמשת ? כי בשלי הוא נעלם אחרי שעוברים מעליו... תודה על ההערות... |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
מ.תיכנות
|
בהמשך לתגובתך,
אני משתמש בFF 2, הגירסא האחרונה (מהעידכונים האוטומטיים שמוזילה מבצעת). בקשר לתקן, הבעיה היא שדפדפן אקספלורר מבצע תיקונים לכל הבעיות האלה, בגלל זה גם לפעמים אתרים עולים בו לאט יותר, ובגלל זה גם הוא מציג שונה, דפדפן אקספלורר מתקן טעויות של מפתחים, וFF מתעלם מהם ועובד ישירות מול התקן, ולכן הייתי ממליץ לך לעבוד לפי התקן, למען 80% של גולשים שהאתר שלך יעלה להם טיפה יותר לאט =) לילה טוב, טל. |
![]() |
![]() |
# 5 |
אחראי פורום
|
מחזק את WebProject.
אם אתה רוצה תגובה בונה.. בכל מקרה, התפריט. למה JavaScript? למה לא CSS? זה תכנות איכותי, וזה אתר של מתכנת - כאן אתה אמור להציג את היכולות שלך. ובנוסף לעניין של ה-JavaScript, אי אפשר לסגור את התפריט(לפחות ב-FF) הכל בנוי בטבלאות.... פרסומת באתר של מתכנת? לחצתי על "הצבע" בלי לסמן כלום - למה זה לא מודיע לי על זה? למה אין משהו שמסומן כברירית מחדל? http://www.sorya.vhost.co.il/index.php?id=16 id בכתובת? שים מינוס ענק בקידום באינטרנט. אז כשלב ראשון, בלי id= בכתובת, שלב שני - htaccess עדכונים? מהיר מידי הסימן שאלה שמסמן עזרה? ממש מרגיז. רק מזיזים קצת וזה נעלם http://www.sorya.vhost.co.il/index.p...ads&page=muzik כותבים music, לא muzik, עוד פעם, id, לא רק זה, אלא אתה מאכסן... הורדות לא חוקיות? המערכת עם מחלקות? OOP? |
![]() |
![]() |
# 6 | |
מ.תיכנות
|
ציטוט:
אין קשר לOOP, פיתוח האתר נמדד אומנם לפי יעילות הקוד, אבל יעילות הקוד לא נמדדת לפי צורת הכתיבה והסינטקס, OOP בא להציג דרך מודולארית לתיכנות, ויעילות הקוד נמדדת לפי סיבוכיות וזמן ריצה, ממליץ לך לקרוא קצת על כך. ואני בטוח ב100% שבעל האתר לא ירצה לפרסם את הקוד שלו, וכל הביקורת פה היא על האתר ולא עליו כמתכנת. בפעם האחרונה להיום, לילה טוב ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
OOP עוזר לך לסדר את הקוד - ובדרך מסויימת, עוזר לך להפוך אותו ליותר דינאמי. כל דבר אפשר להחליף - כל דבר אפשר לעשות בצורה אחרת - אבל OOP, זה אחד ההיכרים לתכנות איכותי לטעמי. זה אומר(שאם עושים את זה בצורה נכונה), יותר נוחות, יותר דינאמיות - מתכנתים אחרים יכולים להבין ביתר קלות. מחלקה של הצגה - מערכת טמפלייטים... אז.... OOP זה עוד משהו, "בדרך להצלחה". |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
טבלאות -> אני מעדיף מ div ... פירסומות זה דמו של מערכות פירסום : מערכת באנרים ראנדומאלית - עם סטטיסטיקה. מערכת החלפת קישורים - עם סטטיסטיקה. "הצבע" בלי לסמן כלום -> עושה כלום... חחחח - נורא פשוט. id , page , act כל מה שתרצה ... הכל עיניין של משחק עם htaccess .... המערכת הורדות זה דמו ... שמתי שם 2 שירים ואני יעלה תמונות ותוכנות... זה רק להדגמה ... -> אני יעשה קבצים "אילמים" לטובת שמירה על זכויות... תודה על התגובה. |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
טבלאות -> אני מעדיף מ div ... - בסדר, ואני מעדיף התאמה ל-FF בלבד.. (חבל על ה-75% האלה P= ), "הצבע" בלי לסמן כלום -> עושה כלום... חחחח - נורא פשוט. -> אולי היה עדיף שזה היה מציג "לא נקלט קול" + לסמן משהו כברירת מחדל. id , page , act כל מה שתרצה ... -> לפי החוקים של גוגל, גוגל לא יאנדקס/ישים בעדיפות נמוכה יותר דפים עם אלמנט id בכתובת. זה דבר רציני... |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
לפי דעתי הסיבוכיות שלך היא
קוד:
O(2^n) + מספיק באגים בFF2.0
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|