|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
שאלה עניינית וכללית למעצבים שבינכם
לפי ההגדרה של הפורום, כאן אני יכול לשאול ולהתייעץ על שירותי רשת... אז ההודעה תופסת לנושא הזה.
רציתי לדעת מדוע המעצבים שבינכם (שיודעים רק לעצב ולא לתכנת בשפת צד שרת לצורך העניין) לא פונים לחברה כמו LiveCity בשביל שתתן לכם להשתמש בממשק "בניית האתרים" שלהם. מדוע לא סוגרים דיל עם חברה אשר נותנת להשתמש ב CMS קיים.... ? אשמח לשמוע אם לדעתכם שיתוף פעולה כזה היה טוב. (למעצבים) אם ההודעה לא מתאימה לפורום זה, פשוט תמחקו אותה... אין צורך לאזהרה או משהו שכן זוהי שאלה עניינית בלבד. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
לקוחות אצלי בדר"כ לא יכולים להסתפק בממשק CMS פשוט
האתר שלהם הוא לא אתר תוכן אלה מערכת גדולה (פורטל וכדומה) חוץ מזה שמערכת כמו לייבסיטי בכלל לא תואמת את דרישות הלקוח. הוא מבקשת אתר על השרת שלו, הוא רוצה שליטה מלאה.
# 3 |
חבר על
|
בדרך כלל לרוב המעצבים / העסקים שעוסקים בגראפיקה יש מתכנתים צמודים או מערכות בנויות המשמשות אותם ככה שאין בדרך כלל
צורך באתרים כאלה. |
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר בקהילה
|
אני מבין אבל עדיין
ציטוט:
סה"כ אני לא מדבר על אלה שמבקשים פורטלים... אלה יותר על אלה הצריכים "אתרי תדמית". יחסית לאתר תדמיתי, יש להם שוק שוק. |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
כל אחד רוצה יחס אישי, יחס אישי זה יותר כסף.
![]() |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
כל המערכות המוכנות האלו מגבילות את החופש שבעיצוב.
בלי להעליב אף מתכנת פה, עולם התכנות הוא עולם לינארי, בסופו של דבר מגיעים לאותה תוצאה רצויה. לעומת זאת, עולם העיצוב הוא חופשי ומאפשר להגיע לתוצאות שונות ומגוונות. למה לי לעצב משהו עם חוקים קבועים מראש? תפריט בצד ימין, כפתור בפינה העליונה וכו'? אני אעצב איך שאני מוצא למתאים ושהמתכנת ישבור את הראש איך להרכיב את העיצוב על המערכת. אותי זה לא אמור לעניין.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|