|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Whatever
|
מישהו אמר משהו? מכבי עולה להצלבה מהמקום הראשון!
מישהו אמר משהו? אמרו שמכבי לא יכולה לעלות לטופ-16 - והיא עשתה את זה,
אמרו שמכבי לא תעבור את הטופ-16 - והנה היא עשתה את זה, וכנגד כל הסיכויים - היא גם עשתה זאת מהמקום הראשון! מכבי "עלית" ת"א ![]()
# 2 |
חבר וותיק
|
מי שאמר את זה טמבל..
מכבי תזכה באליפות אירופה |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
מכבי מביאה גאווה לישראלים :]
לפחות בתחום הכדורסל ![]() אללה מכבי!!!
# 4 |
הוסטסניון
|
גאווה? חוץ מ הלפרין וכספי(מידי פעם) ושארפ והמאמן כמובן
מכבי לא בידיוק ישראלית אבל לא נורא כל הכבוד למכבי על הניצחון וניחוש שלי... עוד נגיע לגמר ונפסיד לטאו |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר על
|
ציטוט:
![]()
![]() |
# 6 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
גם לירושלים יש מספר לא קטן בכלל של זרים (ושלא נשכח שהיא כבר זרקה 2-3 השנה)... אז מספיק עם האימרות הטיפשיות והלא חכמות והלא מוסיפות האלו.. אל תשכחו שמכבי התחילה כקבוצה שווה כמו כל הקבוצות...היא בנתה את עצמה...אתה יכול להאשים קבוצה על זה שהיא מצליחה? על זה שהיא מתאימה את עצמה לרמות הכי גבוהות? |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
זה מזכיר קצת את מיקרוסופט.. בקטע המלוכלך של לנסות להפוך אימפריה. לקנות שחקנים ולייבש אותם על הספסל כדי שלא יהוו איום ולשלוט בכל הליגה, כולל בשופטים ובחוקים.. ממ.. כן.. ![]() רק גליל עליון |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
Whatever
|
אתה מסוג האוהדים ש"אוהדים" את הפועל י-ם, ומתוקף כך אתה שונא מכבי ת"א? כי זה די משעשע שהאוהדים האלו שונאי מכבי יותר מאשר הם אוהדי הפועל.
# 9 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
ובכדורגל, שזה קצת הרבה יותר התחום שלי אני אוהד מכבי חיפה, ותאמין לי חמוד שיש לי מספיק לשנוא את כל המכביזם המגעיל הזה אז אל תזיין לי בשכל |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
שונא את מכבי? סבול בשקט ואל תנסה להתסיס פה את הפורום!. ובקשר לנושא מכבי בע"ה תיהיה בפיינלפור ![]() ולא תבינו לא נכון אני אוהד בית"ר ירושלים אבל כשזה מגיע לאירופה אני תמיד לצד הקבוצה היהודית ולא משנה איזה קבוצה זאת!. :] חג פורים שמח ![]()
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|