![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
2 שאלות ממש פשוטות C#
התחלתי היום ללמוד C# ויש לי שאלה.
הנה הקוד שלי קוד:
using System; using System.Collections.Generic; using System.ComponentModel; using System.Data; using System.Drawing; using System.Text; using System.Windows.Forms; namespace WindowsApplication1 { public partial class Form1 : Form { public Form1() { InitializeComponent(); } private void progressBar1_Click(object sender, EventArgs e) { progressBar1.Minimum = 1; progressBar1.Maximum = 100; progressBar1.Value = textBox1.Text; } private void Form1_Load(object sender, EventArgs e) { } } } הוא מבקש ממני להמיר משתנה מSTRING לINT , איך אני עושה את זה עוד שאלה , אם אני עובד עם קונסול איך אני יכול להגיד לה שלא תיסגר אוטומתית לאחר הרצת הפקודות ![]() אורי |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
http://www.thescripts.com/forum/thread448986.html
תנסה לראות אם הם עזרו לו שם... בקשר לשאלה השנייה אני ינסה למצוא במידה ואני ימצא אני יערוך |
![]() |
![]() |
# 3 |
Winner
|
בקשר לשאלה השניה, אתה צריך לבקש לקבל קלט מהמשתמש בסוף התוכנית.
קוד:
Console.ReadKey
# 4 |
הוסטסניון
|
קוד:
int.Parse() קוד:
Console.ReadLine()
# 5 |
Winner
|
בשביל להמיר לInt אתה צריך שהstring יהיה מספר דבר ראשון.
אפשר להמיר בשני דרכים, אחת int.parse() שתיים convert.toint32() וכדי שהוא לא תצא לך מיד לאחר סיום הפקודות יש לכתוב console.readline()
# 6 |
Permanently Banned
|
סבבה , תודה אנשים.
אפשר לנעול ![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|