![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
תיקשור סריאלי
יש לי פרויקט מסויים ובו אני מתקשר עם רכיב דרך החיבור הסריאלי (RS232), מצאתי באינטרנט CLASS שמאפשר את זה בצורה נוחה(http://www.phpclasses.org/browse/package/3679.html). הקוד עובד לי מצויין, אחרי ההגדרות השונות, הצלחתי לתקשר עם הרכיב שאני זקוק לתקשר איתו.
הבעיה שלי עכשיו היא שאני רוצה לעשות אתר שדרכו אוכל לשלוח את הפקודות לתקשור דרך משתנה. או בצורה פשוטה יותר : קוד:
$serial->sendMessage(chr(1) . chr(116) ); |
![]() |
![]() |
# 2 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
חפש על זה חומר ברשת ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר חדש
|
כן
קודם כל תודה רבה על תגובתך, אבל כנראה לא הבנת אותי נכון, אני מבין קצת PHP וHTML לא מומחה אבל.
להשתמש בטופס לא הכי עוזר לי וחשבתי על זה. מפני שאחרי שימוש בטופס הדף משתנה. וחוץ מזה גם אם לא. יש לי שתי משתנים שאני צריך לשנות את ערכם בעזרת כמה כפתורים שעל האתר בלי שום שינוי, ואחרי כל שינוי של המשתנים אני צריך לחזור על הפקודה : קוד:
$serial->sendMessage(chr(1) . chr(116) ); |
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
נשמע לי כמו עבודה של javascript
# 5 |
חבר חדש
|
טוב חשבתי לי קצת ונראה לי שיש לי כיוון תקנו אותי אם אני טועה. ניתן לעשות פונקציה חדשה שהיא בעצם תיהיה הפקודה ששולחת את הנתונים לרכיב כשאני מזמן אותה על פי המשתנים, כמובן אחרי השינוי.
השינוי יתבצע ע"י טופס כללי שלא משנה את הדף פה הוא נמצא ויהיה משותף לכל הכפתורים. האם זה פרקטי? |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|