![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
[width [html
שוב שאלה מטומטמת שאין לי עליה מענה.
אני לא בטוח אם HTML מתאים לפורום הזה, אז אם לא מנהלים תעבירו בבקשה. אני בונה אתר וכרגע בחלק העיצובי שלו ב-HTML. האתר שלי כמו רוב האתרים מורכב ממספר טבלות ובמרכז הדף ישנו תא שמשמש לי לפרסום הודעות טקטס. בעיה: כשאני כותב הודעת טקסט בגודל X[רוחב] על Y[אורך] מסויים הכל טוב ויפה, אבל ברגע שגודל הטקסט גדול מ-X[רוחב מסויים] אז הדף כולו נמתח והרוחב של האתר גדל. כל הקטע שאני רוצה שרק האורך יגדל כשהטקסט יהיה ארוך ללא הרוחב, אני מתכוון שאני רוצה שה-width שקבעתי מראש ישאר קבוע תמיד וכשהטקסט יהיה יותר מדי אז הוא יגלוש לשורה חדשה. [כמו בהודעה הזאת כשאני כותב שורה ארוכה הוא לבד גולש לשורה חדש מבלי להגדיל את רוחב העמוד] אז אשמח אם תעזרו לי ותגלו לי איך עושים את זה : ) תודה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
הטקסט יגלוש לשורה הבאה אוטומטית כל עוד הוא לא יהיה מחובר ויהיה מופרד עם רווח.
לילה טוב. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
טעות שלי..
אני זוכר שפעם הייתה לי בעיה של גלישת שורות ועכשיו נלחצתי ממנה אז הבדיקה הראשונה שלי הייתה המחרוזת "אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאא" בתוך התא, לא שמתי לב, אכן אין רווחים וזה נחשב כמילה אחת. בזבזתי כרגע שעתיים ומשהו רק בחיפוש אחרי פתרון כשלא הייתי זקוק לו בכלל. מצטער על פרסום אשכול מיותר, מנהלים אם תוכלו למחוק את האשכול אשמח. תודה על העזרה. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|