|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
מכבי תל אביב - ז'לגיריס
בינתיים מכבי מושפלת 30 הפרש רבע שלישי.
פרשנויות? ![]() עריכה: נגמר... 101-82 לז'גיריס. תבוסה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
השיא עדיין שייך להפועל ת"א ואז להפועל ירושליים....אז אני עוד רגוע..
הושפלה...קצת.....אפשר להבין בהתחשב במה שקרה לסגל לפני שבוע... הם החזיקו מעמד עד המחצית...אבל משם הכל התדרדר...שחקנים הסתבכו טיפה עם עבירות וקאמינגס כמו תמיד איבד כדורים... לא נורא...ריאל צריכים להגיע להיכל שבוע הבא..צריך לנצח עם הפרש כי בבית של 4 קבוצות זה חשוב...ולנסות גם לנצח אותם (ריאל) בבית שלהם...אולימפיאקוס אני לא רואה איך הם ינצחו בנוקיה..ואז יהיה מה שיהיה..וכמובן לנצח את ז'לגיריס בבית...נקווה שמכבי תגיע השנה לפיינל פור.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
אכזבה אחת גדולה, למכבי אין עמוד שדרה.
שבוע הבא כנראה ווצ'יץ יחזור למגרש, אבל פייזר סיים את העונה - וזה הדבר הכי מאכזב.
# 4 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
פייזר חסר מאוד... |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
יש למכבי די בעיה בצבע..
פייזר ווויצ'יץ' פצועים, באטיסטה כל הזמן עושה צעדים, ושרף לא משתף את אליהו כי הוא לא עושה הגנה, לעומת זאת- יש את מי שמחזיק את הקבוצה - הלא הוא מוריס, שלא נתן ערב טוב, והלפרין עם ערב מזעזע (2 נקודות ב27 דקות). חשבתי הולך להיות משחק משהו משהו, ישבנו אצלי 4 חברים, הפיצה הגיעה באמצע הרבע השני שעוד הובלנו 7, שניה הלכנו להביא את הפיצות אנחנו רואים שווין 46 -_- אבל לאנ ורא! נלך עם מכבי באש ובמים :P
# 7 | |
Whatever
|
ציטוט:
כי המאזן של שרף זה 11-2 אם אני לא טועה. וויציץ' יחזור, השחקנים ינוחו (אל תשכחו - זה אחרי משחק במלחה!), ובע"ה יהיה טוב. אין לי תלונות כלפי מכבי עדיין.
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
אני ממש ממש התאכזבתי מהמשחק הגרוע של מכבי ת"א..
בעיקר לא הפסקתי להיתעצבן על באטיסטהה עד כמה שהוא שחקן גרוע!. פשוט לא יאמן איך שהם ברחו להפרש של 20+ ומיסטר שרף! לא לוקח פסק זמן בשביל לעצור אותם.. חבל! אני מקווה שנגיע לשלב הבא (ואני אפילו לא חושב על הפיינל פור).
# 9 | |
Whatever
|
ציטוט:
באטיסטה גרוע... כן... זו הסיבה שהוא סיים עם 20+ נק', ו MVP של המחזור ביורוליג.
![]() |
# 10 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ושחקן שלפי טענתך זכה ב-mvp של היורוליג אמור להחזיק את הקבוצה שלו, שלא תגיע לתבוסה כזאת! הוא סיים עם 20 נק'?... חח כל הנקודות שלו היו ברבע הראשון והשני, כמו של מוריס!.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|