|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
גוגל אדסנס - הכי טוב שאפשר!
אוקי אז תנו לי להציג את עצמי.
שמי הוא אור, אחד ממקימי ומייסדי מייפל סטורי ישראל (יש גם את האתר!) אנו לקוחות של גוגל אדסנס קרוב לחצי שנה.. לפני כחודש גוגל השעו לי את החשבון [זמנית] מהסיבה שהפורום עבר על אחד מהחוקים תחילה על קליקים לא קיבלתי כסף ולאחר כמס' ימים המודעות לא הוצגו באתרי.. שלחתי לגוגל מכתב במייל שלי ולא במייל המרכזי של אדסנס ואז הם החזירו לי מייל שאחד הפורומים עובר על החוקים והם ממליצים לתקן את הבעיה שלא ישעו אותי. אז תיקנתי, ושלחתי להם מייל שתיקנתי והכל בסדר ולאחר כמה שעות קיבלתי מייל חזרה שתוך 48 שעות המודעות יחזרו לחשבוני. אומנם זאת אזהרה ראשונה של האתר שלי באדסנס אך עדיין גוגל פועלים נכון והם לא משעים כל אחד כל הכבוד לגוגל לפי דעתי :] |
![]() |
![]() |
# 3 |
אחראי פורום
|
פורום מוזיקה, הורדות בלתי חוקיות.
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
אל תשכחו, או תתבלבלו, הורדות בלתי חוקיות הם הורדות אשר לא מאושרות ע"י אקו"ם
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
לא רק אקו"ם, אלא גם אלי"ס, WB, DMCA, וכל השאר מארה"ב ומישראל משפיעים על אדסנס.
אם למשל אחד מהפורום שלך ייתן לינק לסרטון מתוכנית WWE למשל (שהם ידועים כפועלים בנושא) וזה יוודע לאדסנס 100% ישעו אותך. אבל אקו"ם מפקחים על זה? לא. הרשויות של DMCA - כן. אקו"ם ואלי"ס לא מזיזים כל כך לגוגל, האמריקאים כן. לא מגיע להם כל הכבוד, הם רשת גרועה ולא איכותית (תראה כמה הושעו-אני לא) שמכבדת יותר מדי את המפרסמים ולא שמה על השותפים. וזו דעתי. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
גוגל אדסנס שומרים על חוקי מדינת ישראל והחוקים במדינות אחרות.
לדוגמא הורדת שיר זה לא חוקי, אני צודק? כמו שצריבת שירים או משחקיםזה לא חוקי. גוגל עושים את תפקידם כראוי. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
גם אמלי היה ככה
היה לי קטגוריה של מבוגרים באתר, הורדתי והם עמדו במילה שלהם |
![]() |
![]() |
# 8 |
תודה על תרומתך.
|