![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
חסימת איפיים
שלום ,
יש לי שאלה שאני די חייב לפתור אותה בזמן הקרוב. יש לי אתר ואני מעוניין לחסום איפיים מסין (כל מי שנכנס כאילו לאתר מסין יהיה כתוב לו הודעה שהאתר סגור לדוגמא בשביל אנשים מסין) כי אני עושה זאת? ואיך לדוגמא אני עושה את זה בכל העמודים של האתר לדוגמא יש לי עמוד הפניית הרשמות וזה ככה xxx.com/?r=blabla אז אני חוסם את כל העמודים למשתמשים מי סין? אשמח שתענו לי בהקדם האפשרי... |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
קודם כל תמצא את טווחי האייפי של סין (גוגול)
אני משער שיש לך איזה HEADER או משהו שמופיע בכל קובץ למעלה אז שם לפני כל הקוד אתה לוקח את האייפי של המשתמש משווה לטווח שלקחתה מסין במידה ושווה אז אתה מציג את ההודעה ועושה DIE או ELSE לכל השאר איך שנוח לך אם לא ממשיך הלאה |
![]() |
![]() |
# 3 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אין דרך יותר פשוט.. |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
הוא אמר שבטח יש לך איזה HEADER=חלק עליון קבוע
|
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
או קובץ config..
http://www.proxyserverprivacy.com/ipaddress_range.php
# 6 |
אחראי פורום
|
תעשה את זה בקובץ טמפלייט, או בקובץ אינדקס למעלה, ובמקרה ואתה עדיין לא משתמש ב-OOP ובמחלקות הצגה, ובכל הדברים האלה, תעשה עם htaccess.
|
![]() |
![]() |
# 7 |
תודה על תרומתך.
|
אם תעשה חיפוש אתה תמצא משהו שאני פרסמתי פעם עם הטווחים של כל המדינות
תוריד ותטען למסד תמחק הכל חוץ מסין ואז תעשה קובץ שנקרא לדוגמא ipcheck.php והוא יבדוק את האיפי של המדינה ויעשה את הפעולות שקשורות בסין, לא בעיה.
# 8 |
חבר בקהילה
|
אפשר להפנות את כל הבקשות לקובץ אחד בעזרת MOD_REWRITE ואז לעשות כל הבדיקות שאתה צקיך
משהו כמו קוד:
RewriteEngine on RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule ^(.*)$ index.php?q=$1 [L,QSA] |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|