|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר פורום
|
מחשבה שצצה במוחי בנוגע לקונסולות, כנסו והביעו דעה.
כולם בטוח שאלו את השאלה "למה לעזזל אפל עוברת מG5 של IBM למעבדים מתוצרת Interl?"
אני דיי סבור שאפל מתכננת ליצור קונסולה\מרכז מדיה משלה. הממשק יהיה קומפקטי ונח כמו כל מוצריה של אפל (IPodm, IMAC וכו'..) קשה מאוד להכניס מעבדי G5 של IBM לקונסולה שתהיה קומפקטית עם כימעט ללא איוורור, אך מעבדי Pentium M מותאמים לכך, בנוסף אפל תוכל לנצל את פלטפורמט המחשב הבידורי של אינטל VIIV שתוזיל את העלויות הכוללות. בכך בעצם אפל תוכל להציע במחיר תחרותי קונסולה\מרכז מדיה קטן וחזק מאוד שיוכל להחליף את כל מערכות האלקטרוניקה בבית כמו מערכת סטריאו וכו', בדיוק מה שמיקרוסופט מעוניינת בו. אנליסטים חושבים שהסיבה למעבר לIntel הוא הצורך במעבדים המתאימים יותר למחשבים ניידים. מה דעתכם?, זוהי הדעה שלי ושל חבר. |
![]() |
![]() |
# 2 | |
Guest / אורח
|
ציטוט:
אם באמת Apple החליטה לעבור למעבדי אינטל זה אך ורק צימצום פערי הביצועים ועלות פחותה... |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
עדיף לעבור לאינטל מהבחינות האלו.. |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
זה דעתו ואין שום שטות אני חושב כל אחד אם הדעה שלו עד שלא יוכח אחרת... מה שאמרת זה לא שטות כי אתה אמרת? אהה |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
Guest / אורח
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
לכן מעבדי אינטל מתאימים יותר והמעבר לאינטל הוא משהו חכם מאוד. |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
זהלא תרוץ.. לדעתי היתרון היחיד הוא המחיר.. הם רוצים מחשב שיתאים לכיס של כולם.... ואת המחשבים שהם מוכרים כרגע לא כל אחד יכול לקנות.. אולי עכשיו יוכלו...
![]() |
![]() |
# 8 | |
Guest / אורח
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
ובנוסף התכוונתי שאין צורך בכח כמו של G5 על מנת להגיע לרמה של PS3 או XBOX 360 ולכן מעבדי אינטל יספיקו בכדי להוציא את המירב. |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
Guest / אורח
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |