|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
העברת מידע ממחשב נייח למחשב נייד
הייתי רוצה לדעת איך אפשר לעביר מידע (קבצים) ממחשב נייח
למחשב נייד..מה הדרך הטובה והפשוטה.. מדובר בהעברת כמויות גדולות של מידע, איך בדיוק אני עושה רשת, מה עליי לעשות לפני כן, אשמח לאיזה מדריך שמסביר.. כי אני מניח שרק דרך חיבור כבלים אחד לשני עם הגדרות רשת.. זו הדרך הטובה ביותר.. תודה מראש. לירן |
![]() |
![]() |
# 2 |
Permanently Banned
|
אחי כבל רשת מהיר מאוד!
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
כמובן כמו שאמרת רשת, העברה דרך תיקיות שיתוף או בDisk On Key/Ipod אם קיים ברשותך והמחשב הנייד הוא פנטיום 4 ומעלה (רק בפנטיום 4 ומעלה קיים USB).
בקשר לרשת תלוי על איזה ספקית אתה. |
![]() |
![]() |
# 4 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
לפי סדר עדיפויות:
חיבור ישיר ממחשב למחשב (יש כבלים שמסוגלים לעשות את זה, אני לא מכיר פשוט.) USB-HDD (לא אולטימטיבי בגלל מגבלת מהירות העברת נתונים דרך USB) DVD DOK (לא אולטימטיבי בגלל מגבלות מקום ומהירות העברת נתונים דרך USB) העברה דרך רשת אינטרנט חוטית / אלחוטית (קצב העברת נתונים נמוך במיוחד, לא מומלץ) |
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני רוצה להרחיב את מה שהוא אמר.
סביר להניח שבכל מחשב שנרכש ב 4 שנים האחרונות יש כרטיס רשת 100MBIT שזה אומר לך העברה של 10 מגה בייט לשניה. ואם אתה רוצה עוד יותר מהר, בהשקעה של 200 ש"ח בערך אתה תוכל לקנות כרטיסי רשת של gigabit (אם אין לך כבר במחשבים) שזה אומר העברה פוטנציאלית של 100 מגה בייט+ בשנייה (אבל סביר להניח שהדיסק קשיח יגביל אותך אבל זה יצא עדיין יותר מ 10) יש לך איזה שהוא ציוד רשת כרגע בבית? זה הולך להיות משהו חד פעמי או שאתה רוצה שזה יהיה קבוע?
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|