![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
VB משחק קטן שבניתי
שלום לכולם למדתי קצת VB אז בניתי משחק איקס עיגול המאפשר משחק נגד חבר או משחק נגד מחשב.. הבוט של המחשב עדין לא מושלם אבלהוא יודע לראות הרבה מצבים ולשחק ולנצח לפעמים יש טיפה באגים אבל זה רק ה תחלתי לפתח את זה..
http://www.upfree.net/8907803 אשמח לקבל כל ביקורת.. תהנו =]
# 2 |
חבר מתקדם
|
כשמישהו מנצח , כותב שX ניצח במקום שהמשתמש ניצח , תעשה שזה יקבל את המידע ...
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
הכוונה לעשות תשם ? גם אני חשבתי לעשות ככה זה לא בעיה.. חשבתי אולי לעשות אם לשחקן X קוראים מתן
אז יהיה כתוב matan your are the winner,ran try again סתם דוגמא.. אממ מה דעתך אבל על זה? פרויקט ראשון שלי ב VB כאילו עד כשיו עשיתי דברים עם Picbox
# 4 |
חבר מתקדם
|
מעולה לפרויקט ראשון, יש עתיד בהחלט.
בפרויקטים הבאים תכוון למשהו יותר גדול , ותעשה לו אלגוריתם לפני זה , שיכלול הרבה מצבים . הכי טוב זה להתאמן על תוכנה בעלת מצבים אפשריים רבים ,כך צריך לעבוד הרבה על הקוד , וכך משתפרים ![]() |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
מבחינת הבוט כיסיתי מלא מצבים
אני עובד רק עם פונקציות כי לחסוך שורות קוד הרי לא הייתי רוצה לכתוב את אותו כוד על כל labael XD אממ לפעמים יש קמצ בעיות אבל אני ימצא להם פיתרון... אני חושב לעשות כמה רמות משחק גם.. איך אפשר עוד לדעתכם להוסיף לשפר? אני רוצה לעשות גם משחק רשת של זה לעשות אפשרות גם לרשת.. אבל אני לא יודע איך עושים אשמח לקבל עעזרה מדריך משהו שיכול יהיה להסביר לי איךאני עושה אם אני לא טועה עושים את זה עם winsock ? >ודה לעוזרים
# 6 |
הוסטסניון
|
נחמד מאוד..
פרויקט ראשון? עוד יותר נחמד =] בהצלחה בהמשך..
# 7 |
חבר בקהילה
|
תודה על התגובות.. יש למשהו מדריך לתת לי ל winsock?
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
לא הצלחתי להריץ את זה.. הוא מציג לי שגיאה..
אם תוכל לשלוח לי את הקבצי מקור אני אריץ דרך התוכנה Visual Basic Express תודה ובהצלחה [= |
![]() |
![]() |
# 10 |
Winner
|
איך אתה מתכוון להפוך את זה למשחק רשת?, אם vb.net?
ואפשר לקבל את הקוד אגב?
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|