|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר חדש
דירוג מסחר: (0)
|
שלום, מחפש אחסון בסיסי לחברה קטנה.
שלום, אני צריך הצעת מחיר לאחסון לחברה קטנה
חברת האחסון חייבת להיות רשומה כחברה, על מנת שתוכל להוציא קבלות. אני מחפש בחבילה שתהיה עם פאנל ניהול cPanel עם אפשרות להתקנה מובנת דרך הפאנל ניהול את התוכנה oscommerce אפשרות לפאנל ניהול אחר, רק חשוב לי שתהיה לי שם את התוכנה oscommerce. דרך אגב, אני מחפש לפתוח חנות קטנה, עד 10-15 מוצרים ברשת אם יש למשהו להציע לי מערכת חנות אחרת שתומכת בעברית במחיר נורמלי אשמח לשמוע מצטער עם הדרישות מוגזמות, אך בנסיוני, פשרה לא תוביל אותי לכלום, מכוון שאני צריך מערכת קלה כי הידע שלי בכל התכנות מוגבל תודה. |
![]() |
![]() |
# 2 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 3 |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] דירוג מסחר: (0)
|
oscommerce היא מערכת חנות המבוססת על קוד פתוח הניתנת להורדה בחינם.
המערכת מגיעה באנגלית נכון, אבל יש הרבה אתרים ישראלים ברשת שמבוססים על המערכת , אז ייתכן ויש תרגום בעברית. בכל מקרה, מומלץ לרכוש יחד עם אחסון למערכת, אבטחת SSL. http://uptime.co.il/hosting.html עיין בחבילה הבסיסית, אם ברצונך להמשיך הלאה אני זמין כאן או בהודעה פרטית או בטופס יצירת קשר שבאתר או בטלפון במשרד שמספרו 072-233-7888 בהצלחה
# 7 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
או אם יש פתרון אחר. אם אתה יכול לחזור אליי בהקדם זה יהיה מצויין, תודה. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
שלום,
נשמח להציע לך את שירותי Ahoy לחבילת אחסון מבוססת cPanel ואפשרות התקנת oscommerce מגרסת 2.2 MS2 (060817) + buySAFE בשלב זה. אשר לתמחור - יש להציג מפרט מלא יותר לקבלת הצעה סופית. אנא העזר במפרטים הנמצאים בעמוד זה. תנאי התשלום והשירות מפורטים בעמוד זה (חשבונית תופק כנגד הסדרת התשלום).
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|