![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
![]() מה המצב חברה?
כפי שאתם רואים אני בקושי מתחבר\:[צבא] מה אתם אומרים על הביטחון המדינה? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3495348,00.html [אני מדבר גם על העבר] יום טוב :} |
![]() |
![]() |
# 2 |
מ.תיכנות
|
אין יותר מדי מה להגיד.. אני חושב שרובנו מסכימים שיש הרבה מה לשנות, הממשלה לא עושה מספיק.
מה שזעזע אותי היה לראות איך יורים בצוות של חדשות 2 , להבין עד כמה החקלאים חשופים לירי מסוג כזה.. במזל אף אחד לא נפצע, אבל באותו יום מתנדב נהרג באותו מקום מירי של צלף. |
![]() |
![]() |
# 3 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
תראה, זה לא שיחה של פורום, זה לא שיחה של אשכול אחד , הדברים האלה זה דברים שכדי להבין אותם לנתח אותם ולפתור אותם זה תיבת פנדורה,
מצד אחד ההנהגה שלנו רוצה שלום עם הפלסטינים מצד שני לפלסטינים אין הנהגה יחידה ויש להם פלגים שלא מקשיבים להנהגה מצד אחד התקיפה שלהם היא מחתרתית , באים יורים בורחים ומתחבאים מצד שני לתקיפה כזאת אין השפעה גדולה אבל אין גם דרך טובה להלחם מולה מצד אחד כל אחד במדינה היה רוצה לעשות משהו מצד שני בעקבות העובדה שחונכנו לתרבות ודמוקרטיה, היו רק 2 קבוצות שהחליטו לקום וליזום מעשים כנגד הפלסטינים שניהם נכשלו. אין שום מכנה משותף בין שני הצדדים, ואם תשאלו אותי בשיא הכנות, צריך למחוק אותם ולא בגלל שאני שונא אותם חלילה אני מרחם עליהם אבל רק בגלל הנזק שהם גורמים לנו צריך לשבת יפה יפה ולהתחיל לנקות את השטחים
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|