|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
|
המשך ביקורת רעה על חברת Hostake !!
אז זה הסיפור למי שלא זוכר http://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=5712
תיקראו יש שם 7 דפים, וסגררנו שהוא מזמין לנו דומיין, אותו יום בערב ב 10 בלילה חן אשכנזי מ"חברת" HOSTAKE אמר לנו להביא לו פרטים וכל מה שצריך להזמנת דומיין, אחרי 5 דקות הוא רושם לנו כך [ושימו לב טוב!] ::: "אחי אולי אנמי יכול להזמין לך את הדומיין מחר, פשוט אבל שלי לא רוצה להזמין כי הוא מפחד שיגנבו לו את הכסף" תגובתינו: "טוב אבל עד מחר את מזמין לנו" חן אשכנזי" אוקיי" המשך- במשך היומיים האלא הפאלא שלו כבר היה פתוח אבל הוא לא ענה לאף שיחה שצלצלנו אליו, עכשיו השעה 22:25 לא מתחבר לתוכנות במסרים למניהם, לא עונה לשיחות, אלב מה הכסף שלי הלך, לא שמזיז לי 35 שקל, אבל ככה לעשות ללקוח? בקיצור ה"חברה" הזאת לא אמינה! לא בטוחה! שרות גרוע! "תמיכה 24 שעות ביממה 7 ימים בשבוע" חח אולי 24 שניות בשנה חח לא תמיכה ולא בטיח! אז להבה אתם כבר תדעו אני מניח שלא לקנות מחברה זו. המשך יום נעים. Last edited by yaniv.G; 16-11-05 at 22:41.. |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
כמו שאמרו לך כבר בביקורת הראשונה-ידוע.
וכמו ששוב כולם אמרו-פעם הבאה לא קונים מחברה שמנוהולת ע"י ילדים. |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
כן את זה אני כבר יודע... לא שהיה לי מושג שהם כאלה ילדים קטנים.. לפחות שיחזירו את הכסף.
|
![]() |
# 4 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
חחחחח איזה חברה שכונהה
|
![]() |
# 5 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
טעות.
|
![]() |
# 6 |
חבר על
|
לפי דעתי צריך לחסום אותם פה בהוסטס וניראה על מי הם יצליחו לעבוד כי חוץ מהוסטס הם לא משיגים לקוחות.
חבר בקהילה
|
=\איך יכול לקוח לקבל בכלל כזה יחס.
ולמה אתה קונה מחברות לא רציניות,שתדע אם זה 30 ש"ח או לא,זה כסף,ששלמת ואתה צריך לקבל את מה שמגיע לך. אגב, הם חברה רשומה בכלל?
חבר על
|
לא הם לא רשומים.
|
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
=\אז למה אתה מחכה?
תתבע אותם בין אם זה 30 ש"ח או לא, זה לא משנה.
חבר על
|
אוקיי, אני ידבר היום עם השותף שלי וניראה מה עושים בנוגע לזה, ממש בושה מה שהם עשו לפורום הזה.
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|