|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
האק הפלאפונים הסלולריים
למי שמכיר את האופציה BlueThooth, האינפרה-אדום של הדור השלישי והשני, יודע שניתן להתחבר לפלאפון שלך עד מרחק של 20 מטר, ולשלוח לך שירים,תמונות, סרטונים וכו'.
לפני יומיים, גיליתי שהפלאפון שלי התמלא בסרטונים מפגרים, שאין סיכוי שהייתי מוריד. שמתי לב שהפלאפון שלי מתקשר לאנשים בלי שאני רוצה, והתמונת רקע השתנתה. חקרתי 10 דקות, והגעתי לאתר mobiles24.com. האתר הזה מציע תוכנות לפלאפון בפורמט JAR שכל פלאפון תומך, וכו'. במהלך חיפוש באתר מצאתי את התוכנה Super Bluetooth hack 1.07 info (זו גרסאת האינפו, לא המסוכנת. אי אפשר לשנות בה דברים, רק לראות למי התקשרו ולקרוא SMSים). אני סומך עליכם שלא תשתמשו בתוכנה לרעה, או תפיצו. אתם מוזמנים להוריד לפלאפון ולשחק עם עצמכם ועם עוד פלאפון. התקשרו לחברה הסלולרית שלכם, ובבקשו נעילה לבלוטות', או לפחות סיסמא עם PIN. (סיסמא ראשונית, ועוד PIN מיוחד שנותנים לכל התחברות) הזהרו - שזה לא יקרה גם לכם! Last edited by uploa; 23-12-07 at 19:27.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
אני מכיר את התוכנה הזו ויש לי אותה,אבל לפני כני להפעיל צריך לעשות מין "סימן הכר" וסיסמה להתקשרות לאותו פאלפון שאתה רוצה לשלוט בו,ככה שרק מי שיש לו גישה או היה לו גישה היה יכול לעשות זאת.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
עשיתי את זה אצל ההורים שלי ללא גישה
|
![]() |
![]() |
# 4 |
Permanently Banned
|
ישן ישן...
פשוט שצריכים לעביר לחבר משהו/חבר רוצה להעביר מדליקים הוא מעביר ומכבים את ה-BlueThooth חוץ מזה שחייב לאשר אנשים לפני שהם נכנסים.. יש גם תוכנה שאם אישרו אותך פעם אחת הוא יכול לחדור מתי שהוא רוצה,אבל כמובן שרק ה-BlueThooth דלוק. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
חשבת פעם לכבות את ה BT שלך?
אהה ואגב זה טלפונים סלולאריים ... ולא פלאפונים סלולאריים.. תתחילו לקרוא לדברים בשמות הנורמאליים ! למה אתה לא אומר למשל HOT בכבלים אלה טלויזיה בכבלים ככה גם זה...מעצבן שאנשים משתמשים למוצרים בשם המותג ולא בשמם האמיתי. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
כך כך ישן..
בכל אופן, ברוב הפלאפונים יש אפשורת לעשות- בקשת אישור בלוטופ, מה שגורם לכך, שהאדם שרוצה להשתמש בהק שלו, חייב קודם כל לקבל אישור ממך, מה שיש לפחות אצלי בפלאפון ומה שמציע אגב לכולם שיהיה אצלם. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
אני לא מאמין =].. איך זה כל כך מוכר?!
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
בידיוק היום ראיתי איך חבר מהביה''ס השתלט על פלאפון אחר, באמצעות זה שהוא אישר.
# 9 |
הוסטסניון
|
אם זה כל כך מדאיג אותך פשוט אל תתחבר אליו וזהו
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר על
|
לפני כל פעולה של הBlueTooth המכשיר שואל אותך האם ברצונך לאשר את הפעולה.
עוד לא ניתקלתי במכשיר שלא עשה את זה, במידה ואתה לא יודע מיהו הבן-אדם, פשוט לא מאשרים. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|