|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
קיבלתי שוב התייצבות בלשכת הגיוס.
היי,
אחרי צו ראשון שהיה לי ביום ראשון שעבר, לפני כשלושה ימים קיבלתי עוד זימון אליהם בתאריך ה 1\7. עכשיו כתוב לי שם שאני צריך ללכת לרופאים מומחים,שהייתי בצו ראשון הרופא שם אמר לי ללכת לעשות בדיקת אקו-לב וארטופד... עכשיו כבר קבעתי טור גם לאקו וגם לאורטופד. אז מה זה צריך להיות בדיוק שאני צריך להיות שם לרופאים מומחים? האם שם יעשו לי את כל הבדיקות שהרופא בצו ראשון אמר לי? ניסיתי לתפוס אותם בטלפון ולא הצלחתי ![]() ואני צריך לדעת כי אין לי עצבים סתם לנסיעות ארוכות,גם כן זה לא בסדר שאקו לב הכי קרוב יש בת"א! וגם ששאלתי כמה חברים שהיו באותו יום איתי בצו ראשון הם ענו לי שהם לא קיבלו שום התייצבות,מה לחלק כן ולחלק לא? |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
הם רוצים שתתיצב עם האישורים הרפואיים שביקשו ממך.
פשוט פקסס להם אותם וסגור עניין. או שאמרת שטויות בראיון והם רוצים שתפגש עם "רופא" משלהם. ![]() מי חתום על הצו? משהו קבה"ן? ![]() |
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
גם לי בידיוק כמוך הייתי ואמרו לי להביא עוד מסמכים על מנת לקבוע את הפרופיל ואז כמה ימים אחרי קיבלתי זימון לבדיקות
# 4 |
חבר מתקדם
|
מה הקטע? הבדיקות הבסיסיות בטח יצאו גבוליות שם, הרופא שם בטח שלא יקח אחריות אז הוא שלח אותך לרופא מומחה שיבדוק את העניין (גם לי היה את זה אבל בקטע זונה). עושה את הבדיקה, מקווה שהכל בסדר ושולח להם את הטפסים בפקס - במקרה הגרוע מבקשים לבוש לשם לסיכום פרופיל.
|
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
חחחח אני היום קבילתי צו גיוס 26 ליולי 2009
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
וואווו כבר יצאתי ממש מבולבל.
הרופא אמר לי ללכת לרופאים באופן עצמאי לעשות בדיקות ולפקסס להם למספר שנתן לי,אחרי שבוע מזמנים אותי אליהם לרופאים מומחים. שיחליטו! זה ממש מבלבל שהם עושים את זה,וזה ממש לא בסדר! שיפרטו ושלא יהיו כאלה מעורפלים! |
![]() |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
תלמד זה הצבא =]
הם בעצמם לא יודעים מה הם רוצים הכי פשוט מחר תתקשר ללשכת גיוס שלך ותשאל אותם |
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
אתה בטוח שלא ציינו ועדה רפואית? כי זה יכול להסביר את הקטע של ה"רופאים מומחים".
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
בדיוק. ההתייצבות היא לצורך סיכום פרופיל ככל הנראה.
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
איזה ישן זה אני מתגעגע לרגע שקיבלת צו ראשון ולא לעכשיו
אומנם התגייסתי חח אבל אני אשמח לחזור שנה אחורה ולא להיות בצבא :\ (חרא של דבר) בהצלחה לכם |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|