|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
משהו פשוט מאוד - בבקשה כנסו :)
יש לי בקשה קטנה..
אני חבר של אלי (Homie) והוא מתכנת פ33ה! גם PHP וגם JS אבל הוא נסע לטיול למשך..אממ..אם אני לא טועה שבוע משהו כזה.. אז רציתי שתדעו שזה לא הוא..חחח..רק שלא יכעס עלי שאני מתכתב דרך החשבון שלו..:P אבל הוא הביא את הסיסמא כלומר הוא הסכים ![]() אוקיי לעניינינו... נכון יש את ה-"form" בקוד HTML? יעני לדוגמא form לעיון במחשב לך בכדי לעלות קובץ.. אז הייתי מעוניין לדעת האם משהו מכם יודע את הקוד Javascript שאם ה-form ריק אז שיקפיץ הודעת Alert שיהיה כתוב "בבקשה בחר קובץ לעלות. . ." אלי (Homie) אמר לי את זה וחשבתי ששמרתי את הקוד אבל הוא נאבד לי..בבקשה עזרהה.. אה, ואני חדש פה - קוראים לי שלומי, אחלה קהילה יש פה - קהילת האיחסון היחידה 'הישראלית' שאני מכיר. |
![]() |
![]() |
# 2 |
Whatever
|
קוד:
<script type="text/javascript"> function Check(){ if(document.form-name.input-name.value=="") { alert('עליך למלא את כל השדות'); document.form-name.input-name.focus(); return false; } </script> בהצלחה!
# 3 |
Permanently Banned
|
אהה...כן עכשיו אני נזכר בפקודה שאלי הביא לי..
תודה לך Aton-Bomb תודה רבה! ![]() ושאלה אחרונה - זכור לי שאלי אמר לי שצריך לשנות משהו.. אם אני לא טועה את השם של ה-form לשם שנמצא בקוד שכתבת.. לדוגמא אתה הבאת לי את הקוד, אבל אתה לא יודע מה השם של ה-form שלי אז אתה תכתוב לדוגמא name, אז האם אני צריך לשנות את ה name לשם של ה-form שלי? יכול להיות שאני פשוט מבלבל את השכל אבל זכור לי שאלי אמר לי משהו כזה בפעם הקודמת שהוא הביא לי את הקוד.. יום נעים ושוב תודה. Last edited by Homie; 15-11-05 at 11:01.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
Permanently Banned
|
אתה יודע מה, במקום שאני סתם יתחיל לעשות שטויות אתה יכול להביא לי קוד HTML עם הקוד Javascript מוכן שאם אני לוחץ על הכפתור "העלה קובץ" מתי שהשדה עיון ריק אז שיקפיץ הודעה.
תודה רבה מראש. |
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
קוד:
<script language="javascript"> function chech() { if (שם האינפוט.שם הטופס.value='') alert ("עליך למלות את כל השדות") else } |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|