![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
מחשב חדש :) חם מהתנור
הרגע הדלקתי אותו פעם ראשונה
![]() מחשב סטייל אין לי כח להביא את הפרטים המדוייקים אבל הנה מה שאני זוכר QUAD 6600 לוח אם לא זוכר.. אחד טוב ![]() 2GB ram של kingston WD 500GB כרטיס מסך של NVIDIA .. 8800.. הכי חדש שיצא אם אני לא טועה.. שיצא לפני חודש בדיוק (29 לאוקטובר) מסך הזמנתי 24 אינץ' תומך בHD מלא של DELL אבל יש ביקוש ענק ואין בארץ דגמים למכירה כרגע.. מארז חייתי SopranoDX ושלא יגידו לכם אחרת! עיצוב מדהים יש בטיחות נגד אחים קטנים - אפשר לנעול את המקום שבו יש כפתור לפתיחת המחשב ![]() שקט מאוד ומאוורר מאוד זהו ![]() עריכה: הא כן.. 6.5K (בלי המסך)
# 2 |
Permanently Banned
|
וואו אחלה מחשב לפי מה שהבאת ..למרות מה שהבאת מאוד מוגבל..
|
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
מחיר?..אממ בלי פרטים- לא שווה.
|
![]() |
![]() |
# 5 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
הוא התכוון שהבאת מידע מוגבל - כלומר לא הבאת מספיק מידע.. חסרים הרבה פרטים..
אבל מהתרשמות כללית - אחלה מחשב. נממ הכי חדש של נבידיה (8800GT) הוא לא הכי טוב שלהם, הוא בין כרטיס ביניים לHigh End.. אבל הוא מצויין.. תתחדש. |
![]() |
![]() |
# 7 |
מנהל ראשי בדימוס
|
תתחדש.
מחשב טוב אבל חבל שלא התייעצת איתנו לפני... זה ששמת מעבד כל כך חזק רק עם שתי GB זכרון עושה לך תופעת צואר בקבוק רצינית. |
![]() |
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
תאמת נשמע לי קצת יקר.
אבל אחלה מחשב!
# 10 |
חבר בקהילה
|
הנה המפרט שלי בערך.. המארז בו לא אותו מארז והספק לא אותו ספק אבל המחירים בערך אותו דבר...
http://www.siz.co.il/up/ywywtmt1enm1.jpg זה צילום מסך של מישהו שעשה לי מפרט.. שהשתנה קצת ^_^ אבל אותו עיקרון... זה יקר? =\ יוצא שם 6.1K בלי המסך... ולי עלה 6.5...
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|