|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר פורום
|
ביקורת רעה על Siteam.co.il
שלום לכולם,
ברשותי עיצוב פלאש שרכשתי מזאב, מעצב בחברת Siteam.co.il. באמת שזאב היה איתי לאורך כל הדרך, בנה ושיפץ את העיצוב בצורה מקצועית. אבל מה? מיום חמישי אני כבר מנסה לתפוס אותו שיכניס לי טקסטים לאתר פלאש (כי פשוט אין לי מושג איך להכניס אותם בפלאש). אני מנסה ללא הפסקה ליצור קשר עם אסף או זאב, אבל ללא הצלחה. יצרתי קשר עם אלכס, תומך טכני שלהם (שהוא גם כן בנאדם מעולה- עבדתי איתו הרבה), הוא פשוט אומר לי לשלוח דוא"ל ולחכות לתשובה :\. תודה רבה, איתמר. |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
ושילמתה לו כבר תכסף?
|
![]() |
# 3 |
מ.תיכנות
|
אני סומך על חברת siteam כולם שם אחלה בני אדם [לא מכיר את כולם, אבל די הרבה].
אני מאמין שהוא לא עושה לך את זה בכוונה אלא שיש סיבה לזה. -טל |
![]() |
# 4 |
אחראי קהילה
|
איתמר, אתה מעצבן אותי, כל הזמן אתה מפרסם ביקורות רעות, אולי תחכה עוד קצת? אולי תפנה למנהלי החברות? למה ישר להרוס?
דרך אגב, אני לא אתייחס לביקורת, כי אני בדיוק רוצה להיכנס כלקוח שלהם. |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
איתמר,
לפי מה שכתבת זאב עובד בחברת סיטיים, אם ישנה סיבה להיעדרות אני בטוח שבעל העסק גם היה יודע מהדבר, לא חשבת על לחכות לקבל תשובה מבעל סיטיים? |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
אני לא מאמין לזה.
|
![]() |
# 7 |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
ביקורת חברות,
לא ביקורת אתרים.
הוסטסניון
|
לפי דעתי הביקורת באה בזמן,
הוא אמר שהוא מחכה מיום חמישי וכבר עבר הרבה זמן. אני מקווה שהם יפתרו את הבעיה שלהם בקרוב! |
![]() |
# 9 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
חברה מצויינת, אני לקוח שלהם.
אולי רק המעצב מפגר (שגם לא נראה לי שאסף יקח מישהו כזה) ניסית להתקשר? |
![]() |
# 10 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
1. זאב הוא לא מעצב בחברת סייטים, אלא מעצב פרילנסר שמקבל מאיתנו עבודות, אם יש. 2. לא ניסית ליצור איתי קשר אפילו פעם אחת, חוץ מאתמול ששלחת מייל דרך האתר, והוא הופנה ישירות לזאב 3. אלכס לא תומך בחברת סייטים אלא מישהו שלקח על עצמו להפנות אלינו לקוחות. למיטב ידיעתי הוא לא עבר הכשרת תמיכה אצלנו, לכן הוא לא תומך שלנו. 4. כל פרויקט שנכנס לחברה מנוהל באופן הבא: אני (אסף), או ליאור שותף שלי יוצרים קשר עם הלקוח, נשלחת הצעת מחיר עם לוגו החברה, הלקוח חותם עליה ויוצאים לדרך לאחר תשלום מקדמה. אני לא יודע מה זאב עשה עבורך, כיוון שזה לא עבר דרכנו (תהיה בטוח בכך, כי לעניות דעתי המחיר שקיבלת נמוך בהרבה ממה שהיית מקבל אם היית פונה "בצינורות המקובלים", דהיינו דרך האתר או ישירות לטלפון. כמו כן, זאב לא יידע אותי על העבודה הזו, שכן הוא לא מחויב לקבל פרויקטים דרכנו בלבד, כיוון שהוא לא עובד קבוע על משכורת, אלא פרילנסר על בסיס תשלום לפי פרויקט. המסקנה שלי מכל הנתונים הללו היא שהביקורת היא על זאב ולא על סייטים, לכן אני מבקש שתערוך את ההודעה שלך. בלי שום קשר, אפילו אם הפרויקט לא עבר דרך ההנהלה אבל אחד "העובדים" משתמש בשם החברה, אני מצפה לרצינות, לכן אני אדבר איתו על זה. מקווה שתפתור את העניינים שלך עם זאב, אבל לנו אין שום קשר לנושא. לילה טוב |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|