|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
[הכרזה] חברת Site-Open רשמית!
שלום לכולם!
אני שמח להודיע לכם שהיום, בתאריך 10/12/07, חברת Site-Open נפתחת רשמית! אתר החברה: www.Site-Open.co.il חברתינו מספקת שירותים שונים, כגון: עיצוב אתרים - חברתינו עובדת עם מעצבים מקצועיים שיעשו את כל מבוקשכם! הנפשה - אנחנו עובדים עם פלאשר בעל נסיון רב בהנפשה! תכנות אתרים - אנו עובדים עם מתכנתים המתכנתים ברמה גבוהה ובצורה נכונה ותקנית לפי כל התקנים המחמירים ביותר! ועוד... (לפרטים נוספים כנסו לאתרינו: www.Site-Open.co.il) חברתינו מציעה גם כן חבילות אשר הותאמו על מנת לעזור לאנשים שאין להם נסיון או ידע בתחום, כששנוכל ישר להתחיל לעבוד בלי בעיות. חבילות אלה הם: ~ חבילת אתר בחבילה זו הינכם תקבלו: - עיצוב מקצועי לאתרכם. - הנפשת אתרכם. - קידוד לאתרכם - אחסון אתרכם ל 3 חודשים. ~ חבילת עיצוב: בחבילה זו הינכם תקבלו: - עיצוב מקצועי לאתרכם. - הנפשת אתרכם. חבילה זאת מתאימה לאנשים שאינם רוצים אחסון וקידוד לאתר. ~ חבילת אחסון: בחבילה זו הינכם תקבלו: - אחסון לאתרכם. (300/600/900MB) - סאב דומיינים ללא הגבלה. - חשבונות איימיל ללא הגבלה. - חשבונות FTP ללא הגבלה. - במחירים מצחיקים! (לפרטים נוספים ובירור מחירים צרו איתנו קשר באתרינו: www.Site-Open.co.il) אני חייב להודות לאנשים הבאים: Inet - שתמך בי בכל התהליך שעברתי על מנת לפתוח את העסק. סיון מNEWSERV - שעזר לי בכל הבעיות שהיו לי. וכמובן ALM - שהיה סבלני וענה על כל שאלה שהייתה לי ולא התלונן אפילו פעם אחת. פרטי יצרת קשר עם מנהל החברה: שם: סרגיי פלאפון: 050-7250557 אייסיקיו: 217-666-989 מסנג'ר: Sergey_kigel@hotmail.com אימייל: Admin@Site-Open.co.il |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
בהצלחה!!!
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
מזל טוב סרגיי!
אני יודע שבאמת השקעת את הנשמה על החברה הזאת, ובתור מישהו שעבד איתך (בתור מעצב ובתור זה שאני מאוחסן אצלך) אני יכול להמליץ עליך בחום בתור אדם נוח, עונה על כל שאלה ונענה לכל בקשה. אז שיהיה לך בהצלחה ואני מאמין שכל מי שיעבוד איתך בעתיד יגיע לאותה המסקנה כמוני. ממליץ בחום עליו ועל החברה שלו, Inet |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
בהצלחה!
|
![]() |
![]() |
# 5 |
תודה על תרומתך.
|
אהבתי מאוד את האתר, בהצלחה
![]() |
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
בהצלחה,נשמע נחמד מאוד.
לא ממש אהבתי את העיצוב של האתר. |
![]() |
![]() |
# 8 |
עסק רשום [?]
|
בהצלחה
![]() עיצוב נחמד..
# 9 |
חבר וותיק
|
נחמד מאוד, בהצלחה !
|
![]() |
![]() |
# 10 |
אחראי פורום
|
בהצלחה!.
נ.ב אשמח לקבל בה"פ דוג' להנפשות שביצעתם. המשך יום נעים.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|