|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
![]() שלום לכם,
אני בעל האתר www.reka.us ורוצה לשאול שאלה. באתר שלי כל החלק העליון משמע header נשמר בקובץ בשם מסוים x.php. כל העמודים משמע icons , wallpapers משתמשים ב Include "x.php"; ברגע שאני רוצה לתת לדף מסוים במערכת הרקעים שלי title אחר, איך אני עושה זאת? כרגע חשבתי וביצעתי פעולה כזו העתקתי את x.php ול wallpapers נתנתי x2.php. בחלק הזה של ה header לא שמתי title ואילו בהמשך הקוד, במערכת של הרקעים ב body הוספתי תג <title> עם התיאור המדויק של הדף כדי שגוגל יוכל לקרוא אותו טוב יותר. עכשיו השאלה שלי היא כזאת.. האם גוגל יכול לקרוא את ה TITLE שלי גם כשהיא נמצאת באמצע ה BODY? (בדפדפן גם IE וגם FF זה מציג את ה TITLE למעלה, גם גוגל מסתדר עם זה?) אפילו שאני יודע שהדף אינו תקין, זה יפגע בקידום שלי? או בעצם זה הכרחי לעשות את הפעולה שעשיתי בשביל שגוגל יבחין שלא כל ה TITLE של האתר שלי הוא אותו דבר, ובעצם אני נותן דברים כמו "רקעים למחשב: הארי פוטר" בצורה אוטומטית במערכת *נ.ב. החלפות קישורים יתבצעו בשמחה אשמח לתשובה אלעד. |
![]() |
![]() |
# 2 |
אחראי פורום Off-Topic
|
אי אפשר כל כך לדעת אם גוגל יאהב את זה או לא, אבל למה לקחת סיכון?
אז יש לי איזשהו רעיון, לא יודע אם באמת אפשר ליישם אותו. ככה: את x.php אתה כותב מה שאתה רוצה והכל, חוץ מ-TITLE ותגי META שאתה רוצה שיהיו לכל דף בנפרד ולא סוגר את ה-<head>. בתחילת ה-wallpapers.php אתה קודם שם TITLE ותגי META ספציפיים, ואז סוגר </head>. לא יודע אם זה אפשרי או לא, אבל תנסה...
# 3 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
קודם כל- מה קורה אלעד?? איזה תותח !! חח
![]() עכשיו בנוגע להבעיה שלך, גוגל אוהב קוד תקני, יעני זה רעיון רע לשים TITLE באמצע הקוד. מה הפתרון? ובלי להרוס את כל האתר ולבנות מחדש?? פשוט בנה את קבצי ה header בשני חלקים חלק אחד עד ה- title וחלק אחר מה- title. זה יראה בערך ככה: PHP קוד:
בקו. *אם לא הבנת \n שובר שורה.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|