|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
I am root
|
![]() שלום לכולם
אני פונה כאן בהודעה זו אך ורק ללקוחות של bestserv.co.il בתחום של שרתים יעודיים !מי שאינו לקוח שיש לו שרת יעודי בבקשה אל תגיב אני לא אייחס חשיבות להודעתך. אני מעוניין לדעת פרטים על טיב השירות , אמינות השרתים איכות החיבור ומידת העומסים של הארון שברשותו , על פי סטטיסטיקות שבוודאי יצא לכם להרגיש בהם, חשוב לי לדעת גם את זמן התגובה המקסימלי בממוצע שיצא לכם לקבל מענה בשביל reboot של שרת עקב קריסות בזמן אמת שעלולות לקרות לעיתים בגלל אפליקציות מסויימות. לא מעניין אותי כמה זמן לוקח לבנאדם להגיע לחווה לא על פי זה אני מסתכל על האמינות ,אלה על זמן התגובה מקבלת הטלפון הראשוני לבקשת ריסטרט עד לביצוע הפעולה בפועל ( כולל הסחבת של 012 בדרך ). לגבי מקצועיות , אני לא צריך עדים לכך אני מכיר אותו כבר למעלה מ 5 שנים כבר. רק כחבר לא כעסק , ולכן אני פונה אליכם בשאלות הללו , לא מתוך דאגה אלה מתוך צורך בקבלת פרספקטיבה מסויימת מפני שאני בקרוב נכנס לפרוייקט גדול וארוך טווח שכרוך בדרישות מאוד גבוהות מבחינת שרתים ( כמות וזמן תגובה בתמיכה ). בבקשה תענו בשיא הכנות , ואל תנסו להשמיץ ולדבר שטויות שלא לעניין - וכמובן אני פונה כאן אך ורק ללקוחות שלו של שרתים יעודיים אז בבקשה כל אלו שדיברו על בעיות עם הזמנות התקנות וכל הבילבולים האלה בהודעות אחרות - תחסכו את המקום בשרת של הפורום, זה לא מעניין אותי, אני כאן שואל על השירות בפועל לאחר שהשרתים כבר מבצעיים ומאוכלסים. בתודה מראש על הכנות. יונתן. |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
קודם אני לקוח של שרת יעודי, רכשתי ממנו קופסא.
עכשיו טיב השירות מעולה, גלעד בד"כ עושה ריסט זה לוקח לו חצי שעה עד -40 דק' כולל כל העניין של 012, היה איזה פעמיים שאני התקשרתי וגלעד ישר הרים טלפון מולי ביקש... השרתים איכות מעולה, (חומרה), לגבי בעיות והכל גלעד עוזר כשיש לו זמן פנוי כי זה לא חלק מהתמיכה שהוא מתחייב אליה אלא אם כן אתה קונה תחזוק ממנו. ואם גלעד עושה איזה פאשלה פעם ב.... אז הוא יפצה אותך מבלי שתגיד מילה כמו שגלעד חזר אליי היום בערב והסביר לי מה קרה, ומתי הוא יתקן, הציע לי גם לבוא לראות וזה, וגם נתן לי פיצוי הולם מבלי שאני יגיד מילה חח.. סך הכל אני מכיר את גלעד 6-7 חודשים ואני מאוד אבל מאוד מרוצה... רק בגלל תקרית הפירמוט גלעד טיפה מועמס בימים האחרונים, אבל הוא עונה והכל... בנוגע לבילבולים בהזמנות וזה, זה קרה לי איתו פעם אחת, שהוא בטעות נתן לי מחיר לא נכון אבל זה היה לפני ששילמנו והכל, אני ביקשתי ממנו מחיר בטלפון באופן מיידי אז אפשר להבין כי לא היה לו אפשרות לבדוק באותה השניה, (שיגעתי אותו איזה שבוע חח)... בנוגע לחיבור לא שמתי לב שהשרת היה איטי איי פעם מעומס בתקשורת. הגיע הזמן לחזור למתמטיקה לילה טוב. יבגני |
![]() |
# 3 |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
קודם כול, אשמח שתעיף מבט בביקורות שלקוחותיו של גלעד המליצו לפני מספר ימים:
http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=4817 http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=5036 http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=4860 http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=5224 לשאלותיך, שלום לכולם אני פונה כאן בהודעה זו אך ורק ללקוחות של bestserv.co.il בתחום של שרתים יעודיים !מי שאינו לקוח שיש לו שרת יעודי בבקשה אל תגיב אני לא אייחס חשיבות להודעתך. לפני שאני אתחיל לתת את דעתי, אני לקוח של גלעד (BestServ Ltd) בתחום "שרתים יעודיים". אני מעוניין לדעת פרטים על טיב השירות , אמינות השרתים איכות החיבור ומידת העומסים של הארון שברשותו , על פי סטטיסטיקות שבוודאי יצא לכם להרגיש בהם, חשוב לי לדעת גם את זמן התגובה המקסימלי בממוצע שיצא לכם לקבל מענה בשביל reboot של שרת עקב קריסות בזמן אמת שעלולות לקרות לעיתים בגלל אפליקציות מסויימות. האמת שאני לא חושב ששכחתי פרט בביקורת שהענקתי על גלעד לפני מספר ימים, תוכל לקרוא שם על אמינת השרתים, על החומרה, הפירואל חומרה המתקדם, איכות החיבור בפס, בארון - היו נפילות, לא הרבה (כמו בכול ארון שיש נפילות, עקב נפילת החשמל), מאז שאני איתו (או מאוחסן בארון שלו) היו אולי 2. לקבלת ריבוט, אני אחרי 40-45 דק' מקבל ריבוט שאני מבקש, כולל היתקשרות לחווה (במידה וגלעד בחווה, זה יקח 30דק' - ). http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=4817 לא מעניין אותי כמה זמן לוקח לבנאדם להגיע לחווה לא על פי זה אני מסתכל על האמינות ,אלה על זמן התגובה מקבלת הטלפון הראשוני לבקשת ריסטרט עד לביצוע הפעולה בפועל ( כולל הסחבת של 012 בדרך ). במידה ואחד מהחומרה נפגם - או שחלק אחד פגום (קורה) גלעד יגיע הכי מהר שהוא יכול (או ימצא מישהו שיבוא) ויחליף לך את החלקים. לגבי מקצועיות , אני לא צריך עדים לכך אני מכיר אותו כבר למעלה מ 5 שנים כבר. רק כחבר לא כעסק , ולכן אני פונה אליכם בשאלות הללו , לא מתוך דאגה אלה מתוך צורך בקבלת פרספקטיבה מסויימת מפני שאני בקרוב נכנס לפרוייקט גדול וארוך טווח שכרוך בדרישות מאוד גבוהות מבחינת שרתים ( כמות וזמן תגובה בתמיכה ). אין פה מה להוסיף, רק שיהיה בהצלחה עם העסק. ![]() בבקשה תענו בשיא הכנות , ואל תנסו להשמיץ ולדבר שטויות שלא לעניין - וכמובן אני פונה כאן אך ורק ללקוחות שלו של שרתים יעודיים אז בבקשה כל אלו שדיברו על בעיות עם הזמנות התקנות וכל הבילבולים האלה בהודעות אחרות - תחסכו את המקום בשרת של הפורום, זה לא מעניין אותי, אני כאן שואל על השירות בפועל לאחר שהשרתים כבר מבצעיים ומאוכלסים. בתודה מראש על הכנות. יונתן. מקווה שעזרתי לך להחליט, ושנראה את השרת שלך בקרוב בארון, אלי. |
![]() |
# 4 | |
I am root
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 5 | |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
ציטוט:
שגם האחריות על "הרבה שרתים" תיהיה כאילו היה לך שרת 1 אצלו (כול אחד יקבל אותו טיפול). שיהיה בהצלחה בבחירה, ובהצלחה בעסק יונתן, אלי. |
|
![]() |
# 6 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
אמממ אני לקוח שלו גם השרתים מעולים אין נפילות אין בעיות בעיקרון לבנתיים ניתקלתי בבעייה
אחת וגם זה לא ממש קשור לגילעד המערכת הפעלה פשוט לא התאים אפשר להגיד שהוא עוזר אפילו מעל למצופההוא אפילו חוזר אליי בטלפון אם צריך הכול פנטסתי |
![]() |
# 7 |
Member
|
שרתים סוסיםםם
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|