![]() |
# 1 |
חבר על
|
שאלה קטנה ב html
<DIV>
<table border="1"> <tr><td colspan=2>טקסט</td> <td>מידע מסויים</td></tr> <tr><td><table border="1"><tr><td width="100"> חלק ריק</td></tr></table></td></tr> </table> בעצם יש לי את החלק שרשום בו "חלק ריק", אני רוצה שהוא תמיד ימתח הכי הרבה שהוא יכול ("מידע מסויים" ישאר באותו גודל) כך שלא משנה מה הגובה של "טקסט"</DIV><DIV></DIV><DIV></DIV><DIV></DIV><DIV></DIV> משום מה שאני רושם 100 אחוז או אחוז מסויים ברוחב זה כאילו לא תופס.... אשמח אם למישהו יש פתרון
חבר בקהילה
|
HTML קוד:
<div> <table border="1"> <tr> <td>טקסט</td> <td>מידע מסויים</td> </tr> </table> <table border="1" width="100%"> <tr> <td width="100%"> חלק ריק</td> </tr> </table> </div> Last edited by erezse; 15-11-07 at 23:32.. |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
טופל! תודה רבה תזכה למצוות
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
ננעל.
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|