![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
[php] שאלה לגבי פונקצית time
אז ככה אני בדילמה..
יש לי כרגע עבודה ללקוח של מערכת בוקים, בכל מקרה כל המשתמשים מעלים תמונות וכל תמונה נכנסת למסד עם הפרמטרים הבאים לטבלה: לינק לתמונה, הid של הבוק, וtime עכשיו בניתי גם פונקציית מחיקת תמונה מהמסד, אז אני יכול להשתמש או בלינק של התמונה או בtime להעביר בget את הנתון ולפי הנתון בget אני יידע איזה תמונה למחוק... השאלה שלי אם יש אפשרות שיווצר מצב שיהיה 2 שורות ומעלה שיהיה להם אותו time בדיוק? לא נגעתי בפונקציה של הtime, השארתי אותה כמו שהיא time() תודה ויום טוב, ירין
# 2 |
אחראי פורום
|
כן, אם זה היה באותה שניה, זה למה משתמשים ב-ID.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
זה סיכוי קלוש יחסית ,אבל בשביל זה יש פרמטרים נוספים שעשית כמו ID =]
|
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
הזהו...שלא עשיתי id לתמונה..
זה id לבוק, אי אפשר להשתמש בזה כי יש הרבה תמונות בבוק אחד. הtime כולל עצמו פרמטרים של שנה חודש יום שעה דקה שנייה ועוד איזה סיכוי יש כבר?
# 5 |
חבר בקהילה
|
מה זה משנה כמה סיכויים, אני לא הייתי לוקח את הסיכון..
הייתי עושה ID גם לתמונות.. אבל בכל מקרה, אתה יכול לעשות איזו פונקצייה שאחרי שמעלים את התמונה ירוץ איזה משהו על המסד ויבדוק אם יש בtime נתונים דומים.. אם כן שיתן שגיאה מסויימת וימחוק.
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
אפשר לעשות גם id לתמונה
|
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
טוב בסופו של דבר הוספתי id.
תודה בכל מקרה.