|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
[PHP+JavaScript] בעיה עם settimeout ועוד
שלום.
יש לי את הקוד הזה בדף PHP שלי (כן ניסיתי לדחוס לכמה שורות בודדות): קוד:
echo '<script language="JavaScript">function st() { var n = new Date(); var h = n.getHours(); var m = n.getMinutes(); var s = n.getSeconds(); h = ct(h); m = ct(m); s = ct(s); document.getElementByID("tm").innerHTML="Current time: "+h+":"+m+":"+s"; t = setTimeout("st()",500); } function ct(i) { if (i<10) i="0"+i; return i; }</script>'; echo '<body onload="st()">'; קוד:
echo '<div id="tm"></div>'; בנוסף, שאלה למתכנתי ה-PHP המתקדמים יותר מביניכם - האם יש דרך נכונה יותר לכתיבת העמוד? כלומר, האם אתם כותבים בעקרון את העמוד כעמוד HTML רגיל, וכשצריך מוסיפים PHP, או (כמו שאני עושה כרגע) - כותבים הכל ב-PHP וכשצריך HTML או דברים אחרים, עושים echo? תודה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
מה עם איזה תגי head? קיימים בדף?
עריכה: שמת בטעות עוד גרשיים..זאת הטעות שלך...תסתכל על סוף השורה איפה שהgetElementByID (שאמור להיות getElementById....וזאת עוד טעות)...(רמז..אחרי הS יש גרשיים מיותרות) |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר חדש
|
יש לי את זה ב-checkauth.php -
(שמצורף בתחילת העמוד) קוד:
echo '<html><head><link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css" /><title>Random title :)</title></head>'; echo '<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html;charset=windows-1255" />'; |
![]() |
![]() |
# 4 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
אגב, בקשר לשאלה שלך...אתה יכול לעבוד איך שבא לך...אבל בכל דרך שאתה עושה (אפילו איך שעכשיו) תשתדל לעשות קוד מסודר. במיוחד כשאתה מבקש עזרה.. |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
כן, תודה. לא שמתי לב לזה באמת. עכשיו, השאלה היא מה זה מסודר? תוכל להראות קוד של מישהו שנחשב ל"מומחה" ב-PHP? |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
|
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
אני לא מומחה, אבל אני הייתי רושם את זה ככה:
קוד:
<script language="JavaScript"> function st() { var n = new Date(); var h = n.getHours(); var m = n.getMinutes(); var s = n.getSeconds(); h = ct(h); m = ct(m); s = ct(s); document.getElementByID("tm").innerHTML="Current time: "+h+":"+m+":"+s"; t = setTimeout("st()",500); } function ct(i) { if (i<10) i="0"+i; return i; } </script>
# 8 |
חבר חדש
|
כן, פרשתי בינתיים את המספר שורות הללו.
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
דבר ראשון ב-JS יש רגישות גדולה לאותיות קטנות א גדולות אז כותבים בדר"כ getElementById (עם d קטנה בסוף)
דבר שני בדר"כ ב-PHP לא משתמשים בקודים בסימן של גרש אחת(') כי זה סתם מסבך הכל.. או שמבריחים גרשיים מהקוד או שמשתמשים בהדפסה כזאת: PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
אני הייתי גם מגדיר את הפונקציה ct() לפני st() ..
לא יודע עם ב JS זה משנה אבל יש שפות שבהם זה חשוב..
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|