|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 2 |
מנהל ראשי
|
כל עוד אתה שומר על זכויות יוצרים,
למה לא? |
![]() |
![]() |
# 4 |
מנהל ראשי
|
מה זה משנה איפה הזכויות יוצרים?
אם לא הותר לך להפיץ אותו / להשתמש בו, אתה עובר על החוק, כאן או בזימבבואה. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
המון אתרים פותחים אתרים כאלה...
ובכל מקרה הזכויות מופיעות במשחק עצמו. |
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
תלוי מאיפה, מה
freeonlinegames.com בעל האתר מקבל מהם קישור להורדה של המשחק לאתרו - הפרסומות כבר בתוך המשחק. לאתרים אחרים אני חושב שעדיף שלא.. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
למה לא בעצם?
אתה שואל מטעמי בטיחות או מה? |
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר מתקדם
|
תמיד טוב לא להשתשמש בימירה מטעמי "בטיחות" לפי דבריך או במילים שלי כדי לא לעבור על החוק (כמובן שאם יש אישור להשתמש עשה זאת חופשי).
ציטוט:
נשווה את זה למשחק שהפיצה חברת EA למשל. אם כתוב במשחק שחברת EA היא המשווקת ובעלת הזכויות, זה אומר שלך מותר להפיץ אותו למטרות רווח או מטרות אחרות ? (אתר אינטרנט הוא לרוב למטרות רווח) רואים הרבה אתרים כאלה שחלקם אני מניח מפרים זכויות יוצרים באין מפריע מכיוון שאין מי שעומד מאחורי אותם יוצרים, אין אגודת יוצרי אנימציות או משהו - אלו אנשים פרטיים שבדר"כ לא יודעים על כל מי שגונב מהם, לא מבינים בנושא המשפטי (לא מצליחים למנוע הפצה בדרך זו) ולא עושים משהו ממשי כדי למנוע הפצה. וכמובן עניין שזה פרוץ - כדי להגיע לקובץ המשחק רתה פשוט לוחץ לחצן ימני, הצג מקור. |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
תחשוב על האנשים שבעצם בנו את המשחקים האלה...
לא מגיע להם כסף על לקיחת המשחק לאתר כלשהו ?
# 10 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
בעקרון כל עוד המשחק ניתן להפצה, מותר לך . למשל אם תפתח אתר סירטונים, ב Youtube אתה יכול להפיץ סירטונים שמועלים לשם ..(סתם דוגמא) הבנת את העיקרון ? Last edited by sbarbz; 06-11-07 at 22:26.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|