![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
c++ קוד שבניתי,מבקש חוות דעת
הקוד מיין מערך בסדר עולה מהקטן לגדול.
קוד:
int arr[10],a=9,temp; // צריך להיות שווה לגודל האייברים במערך פחות אחד a משתנה arr[0]=6; arr[1]=5; arr[2]=1; arr[3]=8; arr[4]=0; arr[5]=5; arr[6]=1; arr[7]=8; arr[8]=0; arr[9]=3; for (int b=0;b<a;b++){ for (int c=0;c<a;c++){ if (arr[c]>arr[c+1]){ temp=arr[c]; arr[c]=arr[c+1]; arr[c+1]=temp; } } } for (int br=0;br<a+1;br++) { cout << arr[br] << ","; } זה יעיל? עריכה:יש כבר אלגוריתם כזה (בועות),לא ידעתי אבל סה"כ מה שבניתי כאן הוא טוב?או שאני יכול לשפר? Last edited by Derey22; 01-11-07 at 14:36.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
אחראי פורום
|
מה שעשית זה בבל סורו(Bubble Sort). זה לא הכי יעיל-אבל זה נחמד.
אם זה עובד-בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
עובד 10,יש עוד מלא דרכים לעשות,לכם יש עוד דרך לעשות את זה?
אני מבקש "קוד" מילולי |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
חח אחי יפה מאוד קוד נחמד חבל רק שזה לא משהוא רציני יותר
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר בקהילה
|
כל הכבוד לך, אני בגיל 14 רק קיבלתי את המחשב ה-1 שלי, פנטיום II 300 Mhz, זה היה שיא הטכנולוגיה אז.
ציטוט:
1. בד"כ כשאומרים C++ אז מתכוונים לOOP, וכאן אין לך OOP, לכן אפשר להדר עם קומפיילר סי רגיל אם מחליפים cout ב printf. 2. זה נכון שאפשר להכריז את המשתנה בגגדרת הלולאה (כמו שאתה עושה), וגם אפשר להכירז משתנה באמצע פונקציה. -אבל- זה נחשב ללא נכון - מכריזים משתנים בראש הפונקציה, ולכן יש כאלה שיורידו לך ציון על זה במבחן. 3. כאן יש לך יישומון ג'אווה שמדגים גרפית אלגוריתמי מיון מקווה שעזרתי ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
תודה לך,ולמה זה נחשב כלא נכון להכריז בתוך לולאה?
הjava עזר לי מאוד תודה למדתי מזה הרבה. Last edited by Derey22; 02-11-07 at 20:07.. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
זה לא נכון להכריז משתנים במקום שהוא לא תחילת הפונקציה, לצורך העניין במקרה הזה main().
למה זה ככה? כי זה הדרישה של מדעי המחשב. זה לא שזה לא יעבוד, פשוט מבחינת מדעי המחשב זה נחשב שגיאה. כי הקוד נהיה פחות קריא ומובן אם אתה לא רואה ישר את כל המשתנים מוכרזים. (אפשר להגיד שזה פלצנות של מדעי המחשב) |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|