|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
נוער מד"א - החבר'ה שעושים חיים!
אני לא זוכר כ"כ אם שמתי פה את הסירטון הזה. אבל אני חושב שזה יהיה נחמד אם גם אתם תדעו איך זה ההתנדבות במד"א.
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1302264
# 2 |
חבר על
|
מעניין מאוד, ראיתי הכל באמת בכיף.
מוריד את הכבוע לפניהם. אגב, אני לא בטוח אם הבנתי\ראיתי נכון אבל יש מתנדבים שנוהגים באמבולנס? היה שם איזה ראיון אם נער שנהג באמבולנס ואמר שהוא שמע פיצוץ הגיע לאיזור פיגוע אם אמא שלו וזה...
# 3 |
הוסטסניון
|
יש נהגים שהם מתנדבים על אמבולנסים.
אני לא כ"כ חושב שהבן אדם הזה הוא באמת נער, אבל בכל זאת.
# 4 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אני התחלתי את הקורס התנדבות, נשארו 10 שיעורים והעבירו את הקורס מקום לעיר אחרת ואני לא יכול להמשיך להגיע :\
|
![]() |
![]() |
# 5 | ||
חבר חדש
|
![]() ציטוט:
המתנדבים עושים עבודה נהדרת ומצילים חיים 24/7 - 365 ימים ! יש מתנדבי נוער, כלומר מגיל 15 לאחר שעברו הכשרת מגישי עזרה ראשונה ("קורס 60 שעות") יש מתנדבים בוגרים - קורס 88 - מגישי עזרה ראשונה בכירים. יש מתנדבים נהגי אמבולנס / חובשים מלווים יש פארמדיקים מתנדבים והערך כוננים ראוי לאשכול משל עצמו. ציטוט:
באיזה אזור/תחנה התחלת את הקורס? בהצלחה. המשך לילה טוב ושקט ! Last edited by בניס תקשורת; 23-10-07 at 01:37.. סיבה: הוספת תשובה עבור שאלה נוספת |
||
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
את האמת שאני ממש רוצה להתנסות בזה ...
עריכה : אחרי שראיתי את הסרט, וחשבתי שיהיה שם טלפון, או משהו לבירור .. אין ואני נורא רוצה לשאול כמה שאלות, יש טלפון מיוחד ? או שאני סתם מתקשר 101 ? Last edited by sbarbz; 23-10-07 at 01:51.. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
אבל תמיד אפשר להתקשר 101 ולבקש שיעבירו אותך למשרד מתנדבים או לבקש את הטלפון של אחראי המתנדבים. אם תכתוב מאיזה אזור/עיר אתה, אוכל לנסות לבדוק לך את זה (אזור הכוונה לנגב, ירושלים,כרמל... ולא "מרכז הארץ"). סרטון מומלץ מאוד - סרטון הכוננים Last edited by בניס תקשורת; 23-10-07 at 02:01.. סיבה: הדגשה |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
גם אני רוצה להיתנדב.. אפשר לעשות את ההיתנדבות כחלק מהמחוייבות האישית בכיתה י'?
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
![]() ![]() המחוייבות אישית מבקשים ממך 60 שעות, אני לא יודע איך אומרים את זה רשמית או מציגים את זה למי שצריך לבחור מקום למחוייבות אישית, בכל מקרה במד"א זה לוקח יותר מ60 שעות, והכל נעשה בהתנדבות כמובן. אבל בהרבה כיף, הנאה ועזרה לאחרים. אשמח לעזור בשאלות נוספות. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|