|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
|
לייט-ארה.נט - עדכונים !
גולשים יקרים !
יש בפי מספר עדכונים שאשמח לשתף אתכם בהם. מס' 1: אני מתגייס מחר ! מזל"ט לי, אני הולך לחיל ההנדסה. את העסק יחזיק ויתחזק אחד התומכים החזקים בחברה וסגני שהוא האחד והיחיד: עידו חמץ. פרטים ליצירת קשר איתו: איסיקיו: 349-402-924 מסנג'ר: idohemmetz@bezeqint.net משתמש בפורום: http://www.hosts.co.il/forums/member.php?u=3625 כמו כן, אני יחזור בסופי שבוע ואקח הזמנות ואודיע ללקוחות שהשרת שלהם עומד להגמר. בנוסף לכך, נפתח לא מזמן פורום תמיכה של החברה שנותן מענה מהיר לכל המחפש תמיכה שאת הכתובת אני לא יכול לפרסם פה כי אסור לפרסם מערכות מוכנות, את הכתובת אפשר לקחת מעידו. מס' 2: רכשנו את חברת לייט-סרב ובימים הקרובים תתבצע גם ההעברת החברה LDFIX לידינו(אנחנו קונים אותה גם כן, נשארה רק ההעברת הכסף והחתמה על חוזה). מס' 3: כל הלקוחות של החברה מקבלים פיצוי של שבוע נוסף לתקופת האחסון(רדיו\VPS\שרתי משחק וכל השירותים שנפלו השבוע) שלהם. בתודה רונן.ב. |
![]() |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
יפה רונן שיהיה לך בהצלחה.
![]() |
![]() |
![]() |
# 3 |
אחראי פורום
|
יפה, כל הכבוד.
גיוס קל ושירות נעים אחי. בהצלחה ![]() |
![]() |
![]() |
# 4 |
אחראי פורום
|
בהצלחה!
כמו שאמרתי לך קודם לכן באיסיקיו - גיוס קל! המשך יום נעים.
# 5 |
חבר וותיק
|
גיוס קל רונן! בהצלחה בהמשך !
# 6 |
חבר וותיק
|
שיהיה לך בהצלחה בצבא רונן
# 8 |
חבר וותיק
|
מזל"ט