![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
האם שווה להתחיל ללמוד java?
יש לי אפשרות להתחיל למידה של java,
השאלה היא האם זה משתלם? מה אפשר לעשות עם זה בידיוק? תודה לעוזרים! |
![]() |
![]() |
# 2 |
מ.תיכנות
|
JAVA היא שפת צד לקוח... רוב הדברים שתעשה עם C, C# וכו', תוכל לעשות גם איתה, אני די אוהב את הסינטקס של השפה, כרגע אני לומד JAVA באוניברסיטה
![]() |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
איך היא עובדת עם האינטרט? איך אפשר להיעזר בה לפיתוח אתרים? או דברם אחרים שימושיים?
|
![]() |
![]() |
# 4 |
מ.תיכנות
|
אני עוד לא בטוח איך השפה מתקשרת עם האינטרנט, אבל יש חלק בשפה שנקרא אפלטים, ואתה תתקל בזה בהרבה משחקים באינטרנט.
אני לא בטוח בשני השאלות האחרות, הקורס שלי התחיל לפני שבועיים סה"כ חח |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר על
|
צ'אטים לרוב מבוססים על JAVA.
תריץ חיפוש ב HOTSCRIPTS תראה מה אפשר לעשות איתה.
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
אפשר לעשות איתה כל מה שאתה רוצה.
# 7 |
חבר בקהילה
|
בקשר לאינטרנט - ג'אווה אפלט לא רצה חלק מהדפדפן כמו JS, היא מורדת למחשב בתור קובץ והJVM (ג'אווה וירטואל מאשין) מפענח אותו ומראה לך אותו על המסך.
אני אישית לא ממש סובל להיכנס לאתר עם אפלטים, ברוב המקרים אלו אתרים ישנים, מה גם שאפלטים נורא מאטים את השועל. לתחום האינטרנט אני לא חושב ששווה לעבוד איתה אלא במקרים מיוחדים (צ'אטים, בגלל האקטיביות אבל יש עוד), אבל יש לה ביקוש עצום בשוק העבודה.
# 8 |
חבר וותיק
|
בקשר למה שדיברו פה על JAVA בסביבת אינטרנט אני באמת לא מבין איך קרה המצב שאף אחד לא הזכיר את JSP? זאת שפת צד שרת שמאפשרת לך להפעיל קבצי JAVA ששמורים על השרת
![]() ![]() ![]() אני מקווה שהבהרתי את הנקודה שלי אבל בכל מקרה אתה זה שמחליט בסופו של דבר... |
![]() |
![]() |
# 9 | |
מ.תיכנות
|
ציטוט:
וJAVA היא שפה מונחת עצמים לגמרי, ואיפה שלא תלמד, רוב הסיכויים שיסבירו לך על OOP דרך מחלקה שנקראת "קרל הרובוט" חח |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
האם JSP היא ממש וריאציה צד-שרתית של Java הרגילה?
היתרון של השפה שהיא Cross-פלאטורמרית, כלומר פועלת על כל הOS שקיימות...
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|