|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
דיון בנושא סטטיסטיקות של אתרי אינטרנט
שלום רב
![]() אני בעל אתר(אני מניח שאין צורך להגיד איזה) ודיי קשה לי להתרומם מבחינת סטטיסטיקות. נכון שהאתר שלי איננו פונה לקהל יעד כ"כ רחב כמו אתרים בנושאים אחרים אבל בכל זאת אני מרגיש כי הממוצע של הכניסות הייחודיות שלי דיי נמוך. אני מקדם את האתר שלי, מנסה לפרסם אותו בכל מיני מקומות ומפיץ אותו לאנשים דיי הרבה... בכל אופן בטח דיי קשה לכם להעריך את המצב(כי אני לא הולך לציין בפניכם את הסטטיסטיקות), מה גם האתר יחסית לא כ"כ חדש, שלושה חודשים ברשת. אשמח לשמוע חוות דעת של משתמשים אחרים כאן בפורום ולשמוע גם על הכניסות אצל בעלי אתרים אחרים בפורום. עוד בקשה קטנה אחת - הייתי רוצה לדעת כמה כניסות ייחודיות בערך אני צריך על מנת לראות הענות לפירסום באתרי. תודה ויום טוב, כפיר.
# 2 |
אחראי פורום
|
אני לא מקדם גדול, אבל.....
חיפשתי תכנות-אף גולש לא יעבור עד לעמוד השני, רק אם הוא יחפש במיוחד אותכם. תשקיע במילה "תכנות" ו-"שפות תכנות". הפיצו מערכת חופשית-בנו מערכת העלאת קבצים, תשקיעו בה טיפה, ותדאגו שלמטה יהיה כתוב "נוצר על ידי DevZone.Co.iL" עם קישור. בררו אם זה חוקי-ואם כן, פתחו אפשרות ל"שאילות שאלות" באתר שלכם. כל גולש יכול לשאול שאלה, והוא יקבל תשובה על ידי הגולשים האחרים/מנהלים האתר. בדקו אם יש שאלות לא פתורות בפורום "תכנות" בהוסטס-תצטרכו לבדוק בתדירות יום יומית, אם כן-פתחו כרטיס כאילו של משתמש עם השאלה, ותענו לה. ובפורום תתנו קישור לאתר שלכם, ותגידו לו לבצע חיפוש. לפי דעתי זה ימשוך הרבה אנשים, כי זה יצור מוטו של "יש שאלה? כנס ל-DevZone.co.il" |
![]() |
![]() |
# 3 |
מנהל ראשי
|
שלא תטעה,
שלושה חודשים זה אומר שהאתר שלך מאוד צעיר ברשת, פעוט. סבלנות היא משהו שתזדקק לו בשביל להגדיל את הכניסות, קידום (עם כל הידע המועט שיש לי בנושא) הוא ריצה למרחקים ארוכים ולא משהו שייתן לך תוצאות בטווח זמן המיידי. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
כמה דברים :
1) האתר יחסית צעיר צודק - אבל ניסיתי להשתמש בכמעט כל האמצעיים הפירסומיים מלבד בתשלום. 2) אגב, רוב האנשים לא מחפשים 'תכנות' אלא למשל "מדריכים ל-C#". במילת החיפוש שפות תכנות אנחנו בעמוד הראשון. לידיעתך אני מקבל חלק גדול מהכניסות דרך גוגל.
# 5 |
הוסטסניון
|
אתה לא בעמוד הראשון במילה:
"שפות תיכנות",בדקתי לפני דקה. ואולי כדאי שתחשוב על פירסום בתשלום אם אתה באמת רוצה להתקדם. כי יש לך אתר עם תוכן מצויין! בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
# 7 |
חבר וותיק
|
תראה, סוג האתר שלך הוא סוג של אתר שנכנסים פעם אחת, לבדוק אם יש משהו שאתה צריך ואם לא אז יוצאים.
זה לא אתר שאמורים לחזור אליו. תוסיף פורום, אני מעריך שזה יעלה לך את הכניסות באופן משמעותי.. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
# 9 |
אחראי פורום Off-Topic
|
אתה צריך פורום יותר משמעותי, פורום גדול עם קטגוריות ונושאים והכל, עם אפשרויות חיפוש וזה..
לא משהו כזה קטן... ה-TITLE שיהיה שונה בכל עמוד, וגם מה שיש עכשיו לא עוזר לקידום בגוגל, אף אחד לא יחפש "פורטל התכנות הישראלי". בהצלחה!
# 10 | |
Авторитет
|
קצת סבלנות .. סבלנות.
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|