|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
דיון | גוגל אדאנס, מרמאים?
באחרונה ניתקלתי במקרים מאוד מוזרים של לקוחות של גוגל אדנאס...
חצי מהחשבונות נסגרים בחשד למרמה, אע"פ שהלקוחות לא רימו ולא עברו על אף חוק אחר. לדעתכם, גוגל אדאנס סוגרת "באקריאות" חשבונות ב"חשד למרמה" על מנת לחסוך לעצמם כסף? אני אישית חושב שיש משהו בזה. |
![]() |
![]() |
# 2 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
"אע"פ שהלקוחות לא רימו ולא עברו על אף חוק אחר." מאיפה אתה יודע? אתה מדבר על עצמך או על הרבה אנשים, על עצמך אני לא יכול לדעת, אבל כמו שאני לא יכול לדעת עליך, אתה לא יכול לדעת על אחרים ("סיפרו לי" "אמרו לי"...לא ממש נחשב).. תחשוב שגוגל היא חברה עם כמה מיליארדים, יש לה הרבה יותר מה להפסיד...ותאמין לי שהיא יוצאת גם עם רווח בלי שהם יסגרו חשבונות. |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
בוא אני אענה לך בצורה ישירה מאוד.
גוגל לא מרמאים אף אחד,למה נראה לך שהם צריכים לחסוך לעצמם כסף? פשוט מאוד,85% מהישראלים שמשתמשים בגוגל מבקשים מכל הרשימה שלהם במסנג'ר ובאייסיקיו ללחוץ על המודעות שלהם פעם אחת ביום. את זה הם לא יגידו שהם עשו,אבל בגלל זה סוגרים חשבונות,סוף סיפור. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
איזה אינטרס יכול להיות לענקית תוכנה ששווה מיליארדים רבים לא לשלם 100$ ?..
אפילו תכפיל ב 100 משתמשים ש"נסגרו בלי לרמות" 10000$.. מזה 10000$ בשביל גוגל ?!?!
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני מכיר שמישהו שקיבל לפני איזה שבוע תכסף שלו ללא בעיות. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
גוגל לא רמאים אבל אולי עושים הרבה טעויות.
לא יוצא להם כלום מזה שהם סוגרים לך את החשבון כי הכסף שהרווחת חוזר למפרסמים. |
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
ברגע שIP מטורקיה לוחץ שבוע רצוף כל יום אתה נחסם. אתה רק צריך מזל שאף אחד לא ירצה שיחסמו אותך..
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
דווא מטוריקה?
|
![]() |
![]() |
# 9 |
אחראי פורום