|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חסום
|
[דיון] נושא פוליטי, מה דעתכם בעניין חקירות ראש הממשלה?
ראש הממשלה נחקר כבר יותר מעבריינים, מעניין אותי לדעת מה דעתכם, דעת הציבור בנושא זה.
אני חושב שהוא חייב מתוקף תקפידו להשעות את עצמו.. (כתבה על החקירה האחרונה(החדשה) בynet פה) מה אתם אומרים ? Last edited by veeiw.co.il; 15-10-07 at 11:16.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
Winner
|
אם הוא היה אזרח רגיל לא היו חוקרים אותו ולא היו מאשימים אותו בכלום. ברגע שיפסיקו לשחוט כל פוליטיקאי אז המדינה תיראה הרבה יותר טוב.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חסום
|
לפי דעתי התקשורת הורסת ומנפחת, אבל יש מבקר ממשלה, הוא בודק ואם הוא העביר לחקירה את ראש הממשלה זה אומר שיש משהו שצריך לחקור.הוא צריך להשעות את עצמו, יש לו מחליפה ממלאת מקום ראש הממשלה, זאת לא הבעיה, שישעה את עצמו! ואם החקירות יגמרו בזה שהוא זכאי ונקי מכל אשמה!!, שיחזור לכהן כראש ממשלה.
|
![]() |
![]() |
# 4 |
מ.תיכנות
|
לי נמאס כבר מהממשלה, המדינה מדרדרת כל כך, שרוב שהח"כים ועובדי הממשלה מושחטים :\
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חסום
|
נכון, כל בנאדם אפילו הבנאדם הכי טוב, שהוא שולט בכח יותר מדיי חזק הוא מתחיל להיות מלוכלך , ומנצל את זה לטובתו האישית.
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
אולי התכוונת מושחתים?
בכל מקרה כל נבל באשר הוא צריך לחקור ולא מעניין אותי שהוא על כיסא ראש הממשלה (וגם זה בוא נגיד רק בגלל שאריק שרון כבר לא בפעילות בלשון עדינה) ואני לא מבין מה אתם רוצים? הרי הוא לא השעה את עצמו אחרי המלחמה שהיתה פאדיחה אחת גדולה למה שהוא ישעה עכשיו? פשוט לא מזיז לו |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
מה אתם חושבים, שבמדינות אחרות זה לא ככה?
כולנו בני אדם. אני חושב שהמשטרה עושה עבודה טובה מאוד, בגלל זה זה נראה כמו שזה נראה. |
![]() |
![]() |
# 8 | |
מ.תיכנות
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
Авторитет
|
אני אומר שצריך לעצור את רפי גינת .. לא יודע מה איתכם.
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|