|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
צריך עזרה בקשר לטופס ב-HTML
טוב אז ככה.. יש לי כבר תטופס והכל.. אבל יש לי בעיה של שליחת האימייל..
הבנתי יש קובץ PHP או משו שקולט תטופס ושולח אותו לבד לאימייל.. כי אם משתמשים בקוד הרגיל זה פותח את ה-OUTLOOK או משו כזה.. אני רוצה ישר שזה ישלח לאימייל שלי.. איך אני עושה חברה ? :] תודה |
![]() |
# 2 |
Permanently Banned
|
Php\Asp
|
![]() |
# 3 |
חבר חדש
|
וואלה לא דע אחי..
הטופס עצמו אני בונה בHTML סתם פקודות בסיסיות..אבל הבנתי שבישביל שזה יישלח לך ישר לאימייל בלי לפתוח תOUTLOOK זה סקריפט או קובץ PHP .. אז לאדע. אני פשוט צריך לדעת איך לכוון |
![]() |
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
הפונקצייה mail (לחץ כדי לקרוא עוד) אחרי זה אתה בעזרת POST מקבל תמידע ושולח בעזרת הפונקצייה mail |
|
![]() |
# 5 |
חבר חדש
|
ואם אני לא יודע PHP ?? השנה אני אלמד ASP.. אבל יש עוד זמן ואני לא הולך לחכות כמה חודשים בישביל זה..
אז יש אולי טפסים לדוגמא כבר מוכנים ? אני יערוך אותך או משו ? זה לא למשו שהולך להיות ייצגו \ רישמי. |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
חפש בגוגל לא חסר סקריפטים של מייל.
בכל מקרה מצאתי לך מדריך ידידותי שעם קצת ראש תבין אותו גם בלי ידע מוקדם בphp. http://www.buildwebsite4u.com/advanced/php.shtml
חבר בקהילה
|
עוד מדריך, יהיה מסובך טיפה בגלל שאין לך בסיס, אבל אם אתה רוצה את זה כל כך,
אין דבר שימנע ממך להבין את הקוד. המדריך בעברית - [php] |
![]() |
# 8 |
חבר חדש
|
אחי...
סתכל .. רשום שם שהקובץ מייל צריך להיות: <html> <head><title>PHP Mail Sender</title></head> <body> <?php /* All form fields are automatically passed to the PHP script through the array $HTTP_POST_VARS. */ $email = $HTTP_POST_VARS['email']; $subject = $HTTP_POST_VARS['subject']; $message = $HTTP_POST_VARS['message']; /* PHP form validation: the script checks that the Email field contains a valid email address and the Subject field isn't empty. preg_match performs a regular expression match. It's a very powerful PHP function to validate form fields and other strings - see PHP manual for details. */ if (!preg_match("/\w+([-+.]\w+)*@\w+([-.]\w+)*\.\w+([-.]\w+)*/", $email)) { echo "<h4>Invalid email address</h4>"; echo "<a href='javascript:history.back(1);'>Back</a>"; } elseif ($subject == "") { echo "<h4>No subject</h4>"; echo "<a href='javascript:history.back(1);'>Back</a>"; } /* Sends the mail and outputs the "Thank you" string if the mail is successfully sent, or the error string otherwise. */ elseif (mail($email,$subject,$message)) { echo "<h4>Thank you for sending email</h4>"; } else { echo "<h4>Can't send email to $email</h4>"; } ?> </body> </html> שלחתי את המייל שלי לדף הזה.. ואין זה לא עושה כלום .. אני לא מבין מה הבעיה בבקשה אם מישו יכול לעזור :S Last edited by PzD; 07-10-07 at 19:25.. |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
![]() אני לא יכול לתת לך את כל הקוד, אבל אנסה להסביר לך בדרך הכי פשוטה, שקיימת איך זה עובד.
יש לך דף HTML ויש בו טפסים. הקוד HTML של הכפתור נראה בצורה דומה לזאת. קוד:
<input type="submit" value="שלח הודעה" name="send_msg" /> קוד:
<form method="POST" action="contact.php"> כל הנתונים נשלחים לשם, כלומר לקובץ שאיתו אנו עובדים. ב-PHP קיימת פקודה שבודקת אם הכפתור נלחץ, למה היא שימושית? לבדיקה אם לחצו על הכפור או לא, אם לחצו אז אנחנו צריכים לשלוח את הנתונים שלנו לאימייל, אם לא אנחנו רק צריכים להציג את הטפסים שלנו שבנית ב-HTML. הפקודה שבודקת אם הכפתור נלחץ היא. קוד:
if(isset($_POST["send_msg"])){ קוד:
$msg_text1 = $_POST["msg_text1"]; ואז שולחים אותם בעזרת הפקודה mail. הדף שלך אמור להראות במבנה הבא. אם הכפתור נלחץ קבלת נתונים מ-HTML והעברתם ל-PHP. בדיקת שגיאות. שליחת אימייל. טפסים ב-HTML. לא תוכל לעשות כלום בלי ידע בסיסי, תתחיל ללמוד על הפקודות הבסיסיות ב-PHP. ורק אז תקרא שוב את מה שכתבתי ונסה להבין, העזר במדריכים שנתנו לך. בהצלחה. |
![]() |
# 10 |
חבר חדש
|
הבנתי פחות או יותר.. אבל שוב..
אין לי צורך בידע PHP.. והטופס שאני בניתי ביכלל לא משמש למשו חשוב.. אלה לעבודה שלי .. עצמאית.. אז תוכל נגיד להכין לי את הדף של Contact.php ? ואני כבר יקשר ? כי אני פשוט לא מצליח ניסיתי |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|