|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
מסך שחור אחרי הכנסת כרטיס מסך חדש...
שלום לכולם, הכנסתי למחשב של אחותי כרטיס מסך חדש, כשהפעלתי תמחשב המסך כבר היה שחור.
אחרי שהוצאתי אותו כי הוא לא פעל הכנסתי תמסך לכריס הישן(בונה בלוח אם).... אחר כך אחותי הפעילה תמחשב ושמה לב שהוא לא מראה כלום על המסך... ניסיתי המון אפשרויות כמאט הכל.. התייעצתי עם המון אנשים ואף אחד לא הצליח לעזור לי... אני צריך ממכם חברה דחוף עזרה כל דבר יכול לעזור כל ראיון שיש סיכוי שלא ניסיתי אבל אני כבר אומר שניסיתי המון אפשרויות ושום דבר לא הצליח לי. אז בבקשה חברה HELP PLZ PLZ אתם התקווה האחרונה שלי לפי שאקנה לאחותי מחשב חדש בכסף שאין לי ![]() תודה מראש |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
למחשב של חבר שלי הייתה קריזה דומה.
שום כרטיס מסך לא עבד ופתאום זה חזר לעבוד. תנסה לשחק עם הכרטיס מסך בחריץ שאולי ישב יותר טוב, תנסה לאפס את הביוס תבדוק שכל חיבורי החשמל במקום(ואולי הכרטיס מסך דורש עוד חיבור חשמל?)
הוסטסניון
|
הספריי כמו שאנדרי אמר יכול לעזור
אבל תנסה להכניס את הכרטיס יותר חזק כי היה לי בעיה דומה וזה עבד אחרי שלחצתי על זה |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
תשמעו חח יש לה כרטיס מובנה אני לא יכול לנקות אותו וגם לא להכניס או להוציא חח אבל את שאר המגעים אני כן יכול אבל אני לא יודע אם זה יעזור בכל זאת כרגע אין לי שום כלי כדי לעשות את זה...
בניה גם לחבר שלי קרא כזה דבר וגם הוא חיכה כמה זמן ואצלו זה פשוט פתאום התחיל לעבוד אצלי אני לא יודע עוד לא בדקתי הוא כבר יומיים עובד בלי שינגעו בו חח |
![]() |
# 6 |
חבר חדש
|
תאפס תלוח אם אוליי זה יעזור ככה אני חושב הרבה פעמים זה קרהה לליי אחיי..
יש לך על הלוח אם צ'פרים כאלו קטנים שאתה יכול להוציא ולהכניס ...תחפש שם ליד חוטים שמיתחברים מהמארז ללוח אם..!! אוליי יעזור ![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
טוב ניסיתי הכל ובסוף הגיעה דוד שלי שהוא איש אלקטרוניקה כזה ויש לו המון ניסיון ואמר לי בשורה מצערת
![]() ![]() ![]() תודה לכל החברה שניסו לעזור תודה לכם!. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|