|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
![]() ערב טוב לכולם.
אחרי שנה וקצת יותר בתחום ההוסטינג החלטתי לפרוש רשמית מהתחום, לא מגריי אני מסכים, אבל לפרוש מעבודות וכ"ו. רציתי להגיד תודה לכל הקהילה החמה הזאת ולכל החברה שיש פה, לאלו שעזרו בדרך, ולאלו שלא. אני עוזב בגלל סיבה שכולם עוזבים בעיכר... בגלל שהתחום לא מתאים לי כל כך לדעתי, התחום הזה משך אותי לשבת שעות וימים על המחשב שלי לזוז, בזמן האחרון התחלתי לצאת ולהתאמן וכ"ו והחלטתי שהתחום הזה לא מתאים לי, היום כשקראתי תהודעות הישנות שלי מפלני שנה כשחבר במסנגר הראה לי הודעה אחת, זה עורר בי עצב וצער גדול על כל שבכלל נכנסתי לזה... לכן אני פשוט עוזב. כמובן שאני תמיד אשאר בפורום תכנות לעזור למתכנתים ולמקודדים שבינכם בכל הבעיות שלהם. אז תאחלו לי בהצלחה בהמשך הדרך ותודה על הכל ![]() עריכה: במקרה זאת גם בידיוק ההודעה ה-1200 שלי ![]() Last edited by חיים; 01-10-07 at 22:03.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
בהצלחה בהמשך
![]() |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
חבל, בהצלחה בהמשך.
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
בהצלחה בהמשך.
והוסטינג זה לא התחום היחידי במחשבים, תזכור את זה ![]()
# 5 |
חבר על
|
חבל,
בהצלחה בהמשך.
# 6 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
בהצלחה בהמשך
ואפשר לשלב גם וגם לא חייבים לשבת 24 שעות ביממה! ![]() |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
תודה לכולם.
תראה אחי זה פשוט גרר אותי לזה בגלל כמות הלקוחות והדברים שהייתי צריך להספיק בזמן מוגבל מאוד ![]() ![]() בנייה בקשר אליך הייתי אומר שאין לי בכלל זמן למחשבים ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
חיים.. לא הייתי מראה לך את ההודעות הישנות שלך אם הייתי יודע שזה מה שיקרה..
תודה רבה רבה. לבנאדם שעזר לי בכל הדרך ללימוד הPHP שלי שלמדתי בזכותו המון דברים. ושהכי חשוב תמיד עזר. תודה רבה על הכל אחי. בהצלחה בהמשך !! אני תמיד כאן בשבילך =] |
![]() |
![]() |
# 9 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר וותיק