![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
[שגיאה] - בעיה מוזרה מאוד.
שלום חברים,
אני צריך עזרה פה קצת, אין לי מוסג מה גורם הבעיה, אשמח עם תעזרו לי. הקוד: HTML קוד:
<div align='right' style='color: #FFFFFF; font-family: arial; font-size: 12px;'> <span style="padding-right:30px;" align="right"><a href="A.htm">נתי</a></span> <span style="padding-right:30px;" align="right"><a href="B.htm">סתם</a></span> <span style="padding-right:30px;" align="right"><a href="S.htm">AS</a></span> </div> נתי סתם AS זה מציג לי: ASנתי סתם מישהו יש לו פיתרון?!
# 2 |
משמש ניסיון + הסכם ניסיון
|
PHP קוד:
אורגינל - פורטל נוער לא רגיל Last edited by smilie; 16-09-07 at 22:50.. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
Авторитет
|
קוד:
direction: rtl
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
תוסיף את השורה הזאת לstyle של הdiv
קוד:
direction: rtl;
"חינוך למדעי המחשב לא יכול להפוך אף אחד למתכנת מומחה יותר מאשר לימוד על מברשות וצבעים יכול להפוך מישהו לצייר מיומן." Last edited by daMn; 16-09-07 at 23:01.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
לא עובד.
ואני מעדיף שיהיה עם רווח של CSS. יש מוסג?
בברכה, נתי. icq: 6006085 msn: nati-moyal@hotmail.com e-mail: moyal25@012.net.il Nati_Man - תכנות וקידום אתרים: ----------------- www.Intek.co.il חברת איחסון האתרים הגדולה ביותר בישראל! Last edited by Nati_Man; 16-09-07 at 22:59.. |
![]() |
![]() |
# 6 |
משמש ניסיון + הסכם ניסיון
|
תבדוק ששמת בראש הדף rtl גם
# 7 |
הוסטסניון
|
אין שום סיבה שהקוד הבא לא ייפעל.
HTML קוד:
<div align='right' style='color: #FFFFFF; font-family: arial; font-size: 12px; direction: rtl;'> <span style="padding-right:30px;" align="right"><a href="A.htm">נתי</a></span> <span style="padding-right:30px;" align="right"><a href="B.htm">סתם</a></span> <span style="padding-right:30px;" align="right"><a href="S.htm">AS</a></span> </div> כמו כן אני מציע לך לעבוד על מרכאות("") ולא גרש('').
# 8 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
וחייב שהדף יהיה מימין לשמאל?
![]() |
# 9 |
חבר על
|
לא, אך במידה ולא כל הדף יהיה מימין לשמאל - תאלץ להגדיר את הכיוון בכל תא וחלק קטן בקוד מחדש, במידת הצורך.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|