|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
דירוג מסחר: (0)
|
פאוור ריסלר ב Hostrick
שלום לכולם,
לאחר זמן רב שהוסטריק לא הציעה את שירותי האיחסון שלה כאן בפורום, חזרנו להציע לך חבילת Power Reseller, אשר מאפשרת לכם לפתוח חשבונות ריסלר תחת אותו חשבון ריסלר אשר רכשתם. התוסף Power Reseller אשר נבנה והותאם לפאנל הניהול DirectAdmin נכתב ע"י והוא בלעדי לחברת הוסטריק. ההצעה: 6GB שטח איחסון 600GB תעבורת נתונים כל השאר ללא הגבלה פאנל ניהול בעברית ואנגלית, תוסף Installtron המתקין בדקות את כל המערכות המוכנות אשר נמצאות בשוק עם גישת פאוור ריסלר כל זאת ב 100 ש"ח לחודש בלבד www.Hostrick.co.il גיא שליידר 0524456137 |
![]() |
![]() |
# 2 |
אחראי פורום
|
לא ראיתי שפותח האשכול ביקש תגובות על מחיריו.
חולקו אזהרות. המשך יום נעים וחג שמייח!.
# 5 |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] דירוג מסחר: (0)
|
זה לא נכון שזה בלעדי רק לכם, כי ל-SPD יש את זה גם,
אבל אחרי הכל, ממש טוב שיש אחד כזה... גיא בנאדם רציני, קפצו על ההצעה.
# 8 |
מנהל ראשי
|
תודה על הפרגון ![]() אבל כבר לא קיים אצלנו בsPD, כלומר, לא ניתן לרכוש חבילות כאלו. |
![]() |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
בכל מקרה התוסף אינו זהה, ואין לי מושג איזה תוסף בדיוק היה או יש ל sPD
יש גם אופציית Power reseller ב cPanel אני מדבר על התוסף שאני כתבתי, ולכן שאמרתי בלעדי התכוונתי לעובדה שאני כתבתי אותו וכרגע יש אותו רק לי, יכול להיות שבן אדם נוסף בנה תוסף של power reseller , לא שידוע לי עליו כרגע. בכל מקרה רק רציתי להבהיר את העניין גיא |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|